tragate za nečim što vam nedostaje
Foto: Facebook

Kada je navršila dvadeset jednu godinu, Tammy Harris iz Roanoke u državi Virginiji započela je potragu za svojom biološkom majkom. Nakon godinu dana još uvijek nije bilo uspjeha. Ali nije znala da njezina majka, Joyce Schultz, već dvadeset godina pokušava pronaći nju.

Prema priči koja je objavljena u novinama po cijeloj zemlji, Tammy još nešto nije znala. Njezina majka bila je jedna od njezinih kolegica u trgovini  kojoj je radila!

Jednoga dana Joyce je čula razgovor između Tammy i njezine kolegice o nastojanju da pronađe majku. Uskoro nakon tog usporedile su rodne listove.

Kada je Tammy shvatila da je njezina kolegica koju je poznavala zapravo njezina majka, čvrsto ju je zagrlila. “Bio je to najdulji zagrljaj”, rekla je Tammy i dodala: “To je bio najljepši dan u mom životu!”

Možda ste poput Tammy Harris. Tragate za nekim ili nečim što vam nedostaje u životu. Pokušavate naći nekoga ili nešto da vam da značenje i svrhu, osjećaj pripadnosti ili sreću i ljubav.

Možda niste shvatili da netko također traga za vama i da vam je bliži nego što mislite. Bog je blizu vas cijelo vrijeme i čeka da otkrijete da je On vaš nebeski Otac koji vas voli i želi imati blisku vezu s vama. Sve što trebate učiniti jest pasti u Njegov zagrljaj. Kada to učinite – bit će to najljepši dan vašeg života!

IZVOROdjek, br. 99/Lifeconnect