Živio je kao transseksualac 20 godina, a onda je pronašao Isusa: ”Sada sam slobodan!”

Bivši transseksualac koji je postao kršćanin iznosi svjedočanstvo o Isusu Kristu koji ga je oslobodio i u potpunosti mu promijenio život. 

“Bio sam transseksualna prostituka i ‘drag kraljica’ 20 godina… 20 godina sam bio voditelj vlastitog showa… prije 5 godina sam susreo Isusa koji me je oslobodio”, rekao je Kevin Whitt, prenosi Christian Headlines.

Whittovo svjedočanstvo je u detalje opisano u knjizi ”God Saved the Queen: A Drag Queen’s Journey from the Stage to the Pulpit” koja će se uskoro pojaviti u prodaji.

Whitt kaže da “nije tražio Boga.” No Bog je zadobio njegovu pozornost kroz “seriju različitih iskuStava”.

Nisam tražio promjenu”, dodao je. “…Mislio sam da volim takav stil života. No Bog je zahvatio moje srce i tada sam Mu predao život. Tada sam oslobođen došao Isusu. Od tada, moj život je puno bolji. Sretniji sam više nego ikad.”, dodao je Whitt.

Naglasio je kako ga je prošli način života činio depresivnim. “Cijelo vrijeme sam morao biti pijan i spavao sam s različitim vrstama muškaraca. Spavao sam i s pet muškaraca dnevno. Bio sam seksualni perverznjak.

Whitt je bio zlostavljan kao dijete. Psihijatar mu je dijagnosticirao poremećaj te mu savjetovao da jednostavno treba biti žena. Puno godina kasnije je pronašao Isusa.

Whitt smatra homoseksualnost grijehom kojeg Biblija osuđuje.

NAJNOVIJE!