Tri brata doček
Snimka zaslona: YouTube

Svaki dan kada tri brata dolaze iz škole, njihova ih malena sestra, Emmy, čeka. Njezin trk i pozdravljanje braće jedna je od najslađih stvari koje ćete danas vidjeti! 

Tijekom početka pandemije koronavirusa mnoge su škole imale online nastavu. Na taj su način djeca mogla biti kod kuće i slušati sate preko kompjutera. 

Tako je 18-mjesečna Emelia „Emmy“ Muddamalle, najmlađa od četvero djece, navikla da su njezina braća uvijek kod kuće s njom. 

No, škole su se ubrzo otvorile i bilo je vrijeme da tri brata, 10-godišnji Liam, 8-godišnji Levi i 6-godišnji Lucas, krenu u školu. 

„Ona nikada nije iskusila da njezina braća nisu kod kuće“, rekla je majka Brittany. 

Emmy se sigurno činilo kao da su joj braća zauvijek otišla. Počela je iščekivati njihov povratak.

„Oni su jako bliski“, rekla je Brittany, „Oni jako vole Emmy. Stavljaju je sebi na leđa. Sve rade s njom cijeli dan, a kada ih nema, ona kao da ne zna što bi radila sama.“ 

To znači da je dolazak braće iz škole velik događaj pun radosti i uzbuđenja. 

„To je tako simpatičan obiteljski događaj“, rekla je Brittany. 

VIDI OVO: Citati o sestrama: 20 najljepših citata koji opisuju taj jedinstven odnos

Srce čezne za onim što ne vidi

Jednog je dana majka snimila trenutak kada su se Liam, Levi i Lucas vraćali kući. Emmy je istrčala da ih pozdravi, vrišteći od sreće. Dječaci su bili jednako uzbuđeni što ju vide. 

Kaže se da srce čezne za onim što ne vidi. No, nešto nam govori da je ta djevojčica uvijek tako dobra prema svojoj braći i da im se uvijek tako raduje. Ljubav koju oni dijele je zaista prekrasna. 

Nije ni čudo što je snimka, koju je majka podijelila na društvenim mrežama, postala jako popularna. 

Emmy i dječaci su imali predivne reakcije kada bi se ugledali nakon dugog dana u školi. No, još je bolje to što se ista situacija ponavlja iz dana u dan. Emmy je uvijek jednako sretna što se oni vraćaju, a dječaci ju jednako sretni što ponovno vide svoju malenu sestru. 

To je zaista predivna uspomena za cijelu obitelj. 

„Čuti da moja djeca po Istini žive! – nema mi veće radosti od toga“ (2. Ivanova 1,4).