Trudnica oboljela od raka je odbila prekinuti trudnoću, a onda primila čudesno ozdravljenje od Boga

Jessica Hanna odbila je prekinuti trudnoću nakon što su joj liječnici dijagnosticirali rak te joj savjetovali pobačaj, no primila je čudesno ozdravljenje od Boga.

Jessica Hanna jedva je čekala da postane majka. Jessica je djecu smatrala jednim od najvećih darova koje joj je Bog ikada mogao dati. Već je bila mama troje dragocjene djece kad je otkrila da je trudna.

Prije nego što je zatrudnjela sa svojom četvrtom bebom, primijetila je udubinu sa strane svoje dojke pa je otišla u posjet liječniku. Pretpostavljalo se da je benigna, a Jessica je proslavila trudnoću.

Nije imala pojma da će njezina vjera i pro-life uvjerenja biti testirani.

Trudnoj majci je dijagnosticiran terminalni rak

Na njezinom 14-tjednom pregledu njezini su liječnici Jessici Hanni izrekli smrtnu kaznu. Ono što su liječnici pretpostavili da je prvi stadij raka pokazalo se da je 4. stadij.

Noseći dragocjen život u utrobi, njezin liječnički tim ohrabrivao ju je da prekine trudnoću i spasi vlastiti život. U tom trenutku, Jessica je znala da je Bog poziva da hoda kroz sjene sumnje i neizvjesnosti držeći se Božjih obećanja. “Bog me pozvao na nešto tako veliko”, rekla je.

Nakon svake kemoterapije, Jessica Hanna se moli da Bog bude njezina stijena u živom pijesku terminalne bolesti.

Molitva na njezinim usnama bila je da je Bog čudesno ozdravi i rodi zdravog dječaka. Tijekom svog putovanja objavljivala je na društvenim mrežama kako bi podijelila svoje misli, molitve i iskustva. Nadala se da će njezina patnja i iskustvo nadahnuti nekoga kome je to potrebno.

“Mislila sam da nikakva patnja nikada ne smije biti uzalud. Ne znam kamo me Bog vodi. Hoće li me odvesti na put na kojem trebam pokazati ljudima kako umrijeti na milosrdan način, s njegovom milošću i milosrđem? Ili hoće li pokazati čudo?”, rekla je.

Jessica Hanna dobiva čudotvorno iscjeljenje

Jessica je odlučila podijeliti svoju priču bez obzira na ishod. Odabrala je pouzdati se u Boga i sve je ostavila kod “podnožja križa i pustila Isusa da se brine za to.”

Ono što se potom dogodilo zaprepastilo je medicinsku zajednicu, prijatelje i obitelj. Jessica Hanna rodila je zdravog, lijepog dječaka kojeg je nazvala Thomas, a tijelo joj je izliječeno od raka! Bog je uslišao njezine molitve. Kakvo nevjerojatno svjedočanstvo odlučnosti, milosti i vjere.

Bez obzira s čime se suočavate, Jessicine riječi možete uzeti k srcu. “Bilo da se radi o ubodu infuzije i razmišljate o čavlima koji se zabijaju u njegove ruke i noge, ili ako imate agoniju čekajući skeniranje ili rezultate testa, sjetite se njegove agonije u vrtu”, rekla je.

NAJNOVIJE!