Trudnica je pala u komu, a danas je cijela obitelj svjedok čuda

Policajka Amelia Bannan iz Argentine je bila trudna pet mjeseci kada je zbog nesreće završila u komi. Za vrijeme posla doživjela je automobilsku nesreću u kojoj je zadobila frakturu lubanje. Vozio je njezin suprug, Christian, no on i druge četiri osobe nisu zadobile ozbiljne ozlijede.

Udarac u glavu je Ameliji uzrokovao krvni ugrušak u mozgu, a zbog njega je završila u komi za koju su liječnici prognozirali da je trajna.

Iako je bila u komi, Amelia je bila živa. Zbog toga su liječnici uspjeli izvesti carski rez.

Na Badnjak 2016. godine, Amelija je rodila bebu. Njezina obitelj ga je nazvala Santino, što znači „mali svetac“.

Liječnici se nisu ni malo nadali Amelijinom oporavku, ali je barem beba bila zdrava. Njezina sestra, Norma, pomogla je brinuti se za Santina te ga je nosila kod njegove majke gotovo svaki dan.

Ponekad bi se Amelia pomaknula te bi se obitelj ponadala da će se probuditi. Jednog dana, Bog im je dao i to čudo.

Amelijina obitelj je stajala kod njezinog kreveta dok su Santina hranili na bočicu. Tada se odjednom začuo tihi „da”.

Svi su se u čudu okrenuli i shvatili da je taj tihi glas došao od Amelie. Njezin brat, Cesar, je htio provjeriti je li zaista budna. Rekao joj je: „Amelia, ako me razumiješ, isplazi jezik”.

Kada je isplazila jezik, cijela je njezina obitelj postala svjedokom čuda. Norma, njezina sestra, bacila se u zagrljaj sestri plačući od radosti.

Zbog težine njezinih ozljeda, liječnici su ostali jako skeptični po pitanju potencijalnog oporavka. No Santino je na nju djelovao bolje od bilo koje terapije. Dovodili su joj ga svaki dan. Amelia se uspjela sjetiti svih događaja do kome. Najprije je mogla govoriti samo „da” i „ne”, ali joj se stanje nastavilo poboljšavati.

VIDI OVO: Trudnica je odlučila prekinuti proces pobačaja te je spasila dvoje djece

„Nastavlja nas iznenađivati”, rekao je neurokirurg Marcelo Ferreira.

Amelia je marljivo radila na terapiji. Uskoro joj se poboljšao govor te je počela pomicati udove, a sada hoda bez problema.

Cesar je čak stajao pokraj nje dok joj je dodjeljivano odličje u policiji.

„Liječnici kažu da je ona suprotnost svakoj logici, da je njezin slučaj zaista čudesan”, rekao je Cesar.

Ovo je zaista jedno predivno svjedočanstvo Božje moći.