Tvrdi da je izliječio rak u 4. stadiju: Ovo je njegov recept od 2 sastojka

Ovo je zaista nevjerojatna i inspirativna priča – liječnici su mu rekli da mu je preostalo samo nekoliko mjeseci života, a on tvrdi se izliječio od raka prostate u četvrtoj fazi nakon samo nekoliko tjedana, piše Webtribune.

Tko bi rekao da bi nešto toliko jednostavno kao prašak za pecivo ili soda bikarbona vam moglo pomoći da se borite i izborite s rakom? Njegovo ime je Vernon Johnston i on je koristio sodu bikarbonu i melasu kao glavni alat za oporavak od raka prostate koji je bio u četvrtoj fazi, a čak je metastazirao do kostiju.

Kada su Vernonu dijagnosticirali rak prostate, njegov sin mu je rekao da mora poraditi na podizanju svoje pH vrijednosti, jer rak ne može rasti kad je pH vrijednost visoka odnosno alkaloidna.

Nekoliko tjedana kasnije Vernon je upoznao Larryja, koji će mu kasnije preporučiti cezij klorid za podizanje pH vrijednosti do visoke alkaloidne razine fizičkim putem.

Vernon je nakon toga odlučio da neće koristiti bilo kakve konvencionalne tretmane. To je značilo jednu stvar – Vernon je odlučio isprobati alternativnu terapiju. Naručio je cezij klorid, ali se ta narudžba izgubila na putu, te je Vernon tražio druge načine dovesti svoju pH vrijednost u alkaloidne stanje.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Nakon nekog vremena Vernon je otkrio moć sode bikarbone s javorovim sirupom. Budući da nije imao javorov sirup u svom domu, zamijenio ga je melasom koja mu je bila dostupna. Htio je da što prije ubije rak, prije nego što rak ubije njega.

Vernon je također zabilježio svoje tretmane i metode u dnevniku. Vernon je nazvao ovaj tretman “posljednji ples s rakom”. Protokol koji je koristio uključuje dobru dijetu koja promovira alkaloidnost uporedno s mineralnim i vitaminskim suplementima i dosta sunčeve svjetlosti.

Prakticirao je i vježbe disanja kako bi podržao dodatnu oksigenaciju prouzročenu naglim rastom pH vrijednosti od sode bikarbone. Anarobne kancerogene stanice ne toleriraju kisik.

Napomena: Mnogi medicinski stručnjaci širom svijeta navode da kancerogene stanice opstaju od fermentiranog šećera, a ne od kisika.

Iz tog razloga je potrebno koristiti javorov sirup, jer se on ponaša kao trojanski konj koji dozvoljava alkaloidnoj sodi bikarboni prodrijeti u kancerogene stanice i šokira ih naglim priljevom alkaloida kako bi ih oksigenizirala i dovela do uništenja.

Zbog toga je on koristio melasu, koja je zapravo napravila još povoljniju mineralnu podlogu za nutritivnu potporu. Mnogi stručnjaci preporučuju više od jednog protokola ukoliko se pacijent liječi samostalno kod kuće. Zapamtite da bilo koji dio alternativne terapije protiv raka uključuje suzdržavanje od konzumiranja šećera i prerađenih namirnica, naročito šećera jer on pospješuje razvoj raka.

Kako napraviti ovaj lijek?

Vrlo je jednostavno – samo dodajte dvije žlice sode bikarbone u šalicu, dodajte žličicu melase ili javorovog sirupa i tu šalicu dopunite vodom. Konzumirajte ovu mješavinu nekoliko puta dnevno. Možete je također i zagrijati kako bi se soda bikarbona brže rastvorila.

Nakon toga Vernon je otišao na pregled kod liječnika koji je pokazao da se njegov rak prostate i kostiju u potpunosti povukao. On tu priču priča i dan danas.