Tvrdi da je najgori oblik raka izliječio medom: Moja ljudska dužnost je dati vam ovaj recept!

Sve je više ispovijesti u kojima ljudi koji su preživjeli rak govore o prirodnim metodama liječenja, koje su se pokazale vrlo uspješnim.

Neki su to uspjeli izvesti mrkvom, drugi kanabisom, treći kurkumom, pa sodom bikarbonom, a najnovije rješenje je med, piše Webtribune.rs.

Anti Krešiću iz Zagreba je prije 13 godina dijagnosticiran vrlo težak oblik karcinoma – rak pluća i rečeno mu je da neće živjeti još dugo. Ipak, uz pomoć meda i ljekovitog bilja, Krešić je u potpunosti izliječio rak, a danas je potpuno zdrav i bavi se pčelarstvom.

Iz bolnice je otpušten u travnju, a već do ljeta se potpuno oporavio. Kada je za par mjeseci otišao u Zagreb na kontrolu, liječnici nisu mogli vjerovati da je još uvijek živ.

Oni su mu poručili da nastavi sa svojim terapijama, a njegova krvna slika je ubrzo izgledala kao da uopće nije imao zdravstvenih problema. Zdrav i u punoj snazi, Krešić dijeli svoja iskustva s ljudima iz cijelog svijeta, smatrajući to svojom ljudskom dužnošću.

Med je u narodnoj medicini poznat već stoljećima, a zahvaljujući svom sastavu, od davnina se smatra svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lijekova.

U Tutankamonovoj grobnici su pronađene posude s jestivim medom koje su stare preko 3.000 godina. Grci i Rimljani su ga za vrijeme ratova koristili za jačanje organizma i zacjeljivanje rana. Ipak, dugo su ga u povijesti koristili samo oni iz bogatog sloja društva jer je bio veoma skup.

Krešić nije jedini koji je posvjedočio da ova zlatna gusta tekućina može izliječiti rak u potpunosti ako se kombinira sa začinima poput borovih iglica, đumbira ili drugih biljaka. Jedna Bosanka tvrdi da je izliječila rak medom i đumbirom i objavila svoj recept u nadi da će pomoći još nekome.

Ona je imala rak endokrinih žlijezda i održavali su je na aparatima 20 dana. Počela je koristiti recept i nakon samo nekoliko dana se potpuno oporavila bez upotrebe kemoterapije, operacija ili bilo kakvih drugih lijekova.

Recept koji je ona poslala je sljedeći:

Dvije veća korijena đumbira se usitne uz pomoć sjeckalice. Nakon toga, usitnjeni đumbir se pomiješa s pola kilograma meda. Ova žena je također napomenula da med mora biti domaći, pa ga kupujte od provjerenih prodavača.

Ovako pripremljen med se stavi u staklenke i konzumira 3-4 puta na dan, jedna jušna žlica. Važno je da se koristi drvena ili plastična žlica, a nikako metalna. Prvi efekti će se pojaviti već nakon 4 dana.

NAJNOVIJE!