Tvrtka izrađuje i prodaje nakit od abortirane djece, a svijet sve odobrava

Koliko je čovječanstvo zaglibilo u kulturu smrti dokazuje popularnost tvrtke Baby Bee Hummingbirds koja izrađuje nakit od ljudskih embrija.

Narukvice, ogrlice, prstenje i koji god nakit poželite, a svemu je zajedničko jedno – sastavljeni su od zametka koji nikad neće biti rođen. Od nerođene djece! Ono što zastrašuje u ovoj priči je to da je brend predstavljen kao pozitivan te da nailazi na veliku popularnost kod ljudi iako se radi o užasnom sablažnjavanju ljudskog bića i njegova dostojanstva. Gaženju Božjeg stvorenja i đavolskom planu oskvrnuća istoga.

Sad nije dovoljno ubijati djecu i uništavati stvoreno, sad stvoreno treba preraditi u nakit i staviti na sebe poput onih poganskih božanstava s lubanjama oko vrata ili pak pojesti ili što već nisu osmislili kanibali ovog doba.

Brend nakita sastavljenim od ljudskog života osmislili su Belinda i Shaun Stafford koji su svoju djecu dobili umjetnom oplodnjom. S obzirom na to da kod procesa umjetne oplodnje embriji koji nisu uspjeli bacaju i uništavaju oni su odlučili pokrenuti biznis s nerođenim životima. Ova australska tvrtka koristi mlijeko, posteljicu, pupčanu vrpcu ili kosu kao bazu za svoj nakit, a kupcima to prodaju kao ‘uspomenu’ za cijeli život.

No, čini se kako je svijet potpuno nesvjestan toga tko kupuje, nosi i prije svega odobrava. Djeca koja su začeta, ali nikada nisu rođena jer im se proizvoljno da život koji se onda oduzima sada postaje dio nakita koji će visiti po suvenirnicama i prodavati se za po nekoliko dolara. Tolika je ukupna vrijednost života danas. Ljudski život postao je potpuno nečovječan u tom komadu nakita. To je opasnost koja vreba kao prijetnja iza bilo koje intervencije u remek djelo stvaranja i prijenosa života s Boga na čovjeka. Ne, nije svaka umjetna oplodnja grijeh, već ona koja za posljedicu ima ovo – uništavanje ili pak čudovišnu preradu nerođene djece i to s odobrenjem ovog svijeta. Sebičnost i pohlepa i ništa više.

„Na djecu se više ne gleda kao na dar. Oni su pretvoreni u materijalne vrijednosti u smislu da samo ‘biti danas više ne vrijedi’, rekao je  Graciela Moya iz Instituta za bioetiku na Katoličkom sveučilištu u Argentini, komentirajući ideju ove tvrtke, piše Dnevno.hr.

NAJNOVIJE!