U deveteročlanoj obitelji svi imaju rođendan na isti dan
Foto: Guinnessova knjiga rekorda

Mama i tata rođeni su na isti dan, a potom i njihovo sedmero djece. To je nevjerojatna priča deveteročlane obitelji koja slavi rođendan 1. kolovoza.

Kad su se Pakistanac Amir Ali i Khudeza upoznali, iznenadili su se kada su otkrili da oboje imaju isti rođendan – 1. kolovoza. Za mlade koji su se svidjeli ovo je bio toliko značajan trenutak da su odlučili zakazati vjenčanje na isti datum.

Par se vjenčao 1991. godine. A točno godinu dana kasnije rodila im se najstarija kći Sindhu. Naravno, roditelji su bili iznenađeni i oduševljeni. Ali kakvo je bilo njihovo iznenađenje kada se u obitelji tijekom 11 godina pojavilo još šestero djece. I svi imaju isti datum rođenja – 1. kolovoza!

Godine 1998. Khudezha je rodila blizanke koje su nazvane Sasui i Sapna. Potom su rođeni dječaci Amir i Ambar, a 2003. ponovno blizanci, ovoga puta dječaci – Ammar i Ahmar.

Snimka zaslona: YouTube

Obitelj je odjednom oborila nekoliko Guinnessovih rekorda. Prvo, ovo je najveći broj članova obitelji rođenih na isti dan.

Drugo, ovo je rekord u broju braće i sestara rođenih na isti dan. Do sada je bila poznata samo obitelj u kojoj petero djece ima isti rođendan. Osim toga, ovo je peti poznati slučaj u povijesti kada se datumi rođenja blizanaca u istoj obitelji podudaraju.

Također, nevjerojatno je da je svaki porod bio prirodan i da nije bilo nikakvog planiranja. Djeca su začeta prirodnim putem, majka je rodila prirodno i na vrijeme: bez carskog reza, bez prijevremenog poroda.

“Nikad nismo planirali dane začeća”, smije se Amir.

Kao što možete zamisliti, 1. kolovoza najzabavniji je dan u obitelji Manga. Jedna velika torta za sve i puno zajedničkih gostiju. Prema riječima roditelja, odrasla djeca nikad se nisu žalila što rođendan moraju dijeliti s braćom i sestrama. Vole da im je obitelj uvijek na okupu 1. kolovoza!

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare