NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeUčenici su primijetili da nešto nije u redu s profesorom, a onda...

Učenici su primijetili da nešto nije u redu s profesorom, a onda saznali što ga muči

Učenici su primijetili da nešto nije u redu s profesorom čije se raspoloženje dosta promijenilo. Ubrzo su od njega saznali što se događa.

Kad je voljeni srednjoškolski profesor u Phoenixu, Clayton Guy, otkrio da je njegovoj supruzi Angel prijeko potrebna operacija na otvorenom srcu, njegovi učenici nisu oklijevali s gestama ljubaznosti.

Angel Guy počela je osjećati bolove u prsima u studenom, koji su eskalirali sve dok joj liječnici nisu javili da mora na operaciju u ožujku.

Njezin odani suprug, Clayton, cijenjeni profesor u srednjoj školi Arcadia, nikada je nije napustio tijekom ovog teškog vremena. “Morali smo čekati do 11. svibnja na operaciju, a bilo je kao da čekamo srčani udar, čekajući da se nešto dogodi”, rekao je Clayton.

Čak i usred njihovih osobnih muka, Clayton je zadržao svoju profesionalnu predanost, izazivajući zabrinutost među svojim studentima i kolegama koji su osjetili njegovu zabrinutost. “Općenito, gospodin Guy [je] uvijek odlično raspoložen, unosi sjajnu vibru u razred i uvijek je energičan”, rekao je Parker Bond, jedan od njegovih učenika.

Profesor i njegova žena
Foto: Fox News

Učenici su primijetili promjenu u raspoloženju svog profesora

Parker, u to vrijeme maturant, primijetio je promjenu u raspoloženju svog omiljenog profesora. Prepoznavši Claytonov stres, on i njegovi kolege iz razreda osjetili su duboku potrebu da ublaže neke od briga svog voljenog učitelja.

Studenti su tada odlučili pokrenuti GoFundMe kampanju kako bi pomogli s medicinskim troškovima operacije njegove supruge, što je gesta koja je duboko dirnula srca Claytona i Angel.

“Jednostavno ne možete zamisliti da će se netko vratiti i učiniti to za vas”, rekla je Angel, oduševljena inicijativom učenika.

Prikupljanje sredstava sada je doseglo cilj od 10.000 dolara.

“G. Guy je uvijek bio tako brižan, ljubazan i inteligentan profesor i osoba. Još uvijek osjećam pozitivan utjecaj koji je imao na mene čak i nakon gotovo 10 godina otkad sam bila njegova učenica”, podijelila je Jamie Paceley na GoFundMeu.

Iako se Angel oporavlja nakon operacije, to je spor proces dok ona prolazi kroz oporavak. “Osjeća bolove u prsima i nije sigurna je li to prsna kost, prsa ili srce, ali to je nešto što pratimo”, rekao je Clayton.

Unatoč preprekama, opipljiva podrška učenika nudi im utjehu i nadu u ovim izazovnim vremenima.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare