NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeUčenik 8. razreda je prije 5 godina posjetio jednu stariju gospođu, a...

Učenik 8. razreda je prije 5 godina posjetio jednu stariju gospođu, a njihovo prijateljstvo još traje

Učenik 8. razreda osnovne škole posjetio je jednu stariju gospođu tijekom tjednog izazova. Nakon 5 godina njihovo prijateljstvo još traje.

Svijet može biti mračno, opasno i zlo mjesto. Internetske stranice i televizijske vijesti prepune su priča o ubojstvima i smrti. Ponekad se može činiti da je svatko sebi najbitniji te nitko ne razmišlja o onima oko sebe. Često se čini da su ljubav i dobrota u nedostatku.

Škole okruga Bullitt u Kentuckyju (SAD) pokušale su dodati više ljubaznosti društvu svojim “Izazovom tjedna ljubaznosti”. Kroz ovu filantropsku inicijativu, prije pet godina, Brennan Gould je kao učenik 8. razreda upoznao 84-godišnju gospođu Ann, prenosi Sunny Skyz.

Tijekom izazova, Brennan bi se svaki dan tjedan dana zaustavljao u rezidenciji gospođe Ann. Osim posjeta s njom, Brennan bi je nečim počastio. Međutim, Brennan nije stao kada je taj tjedan završio.

Umjesto toga, Brennan i gospođa Ann nastavili su svoje prijateljstvo. Mladić ju i dalje redovito posjećuje te joj i dalje s vremena na vrijeme donosi poslastice i druge poslastice. To traje više od pet godina otkako je izazov prestao.

Dva neočekivana prijatelja razgovaraju o svemu i svačemu. Brennan govori o tome s čime se suočava u srednjoj školi. Također govori gospođi Ann o tome što se nada postići na fakultetu. Gospođa Ann, s druge strane, s mladićem priča priče iz svog života.

Mladić i gospođa prijatelji su za cijeli život

Mladić i gospođa Ann toliko su se zbližili da je Brennan smatra dijelom svoje obitelji, nazivajući je drugom ili posvojenom bakom.

Brennan nije jedini koji cijeni vezu između njega i gđe Ann. Obitelj starije žene također je zahvalna na Brennanovoj dobroti i prijateljstvu jer postoje trenuci kada ne mogu biti uz nju.

Kakva lijepa priča koja pokazuje koliko malo dobrote može utjecati na živote svih uključenih. Brennan i gospođa Ann su prijatelji za cijeli život!

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare