Učenik (18) katoličke srednje škole silovao djevojku bez svijesti

Učenik katoličke srednje škole je navodno nasrnuo na djevojku bez svijesti te ju je potom svukao i silovao.

Državno tužiteljstvo američke savezne države Ohio tvrdi da je 18-godišnji Crosley MacEachen, učenik prestižne katoličke srednje škole Cincinnati Hills Christian Academy (CHCA), 6. prosinca 2020. godine u spavaćoj sobi jedne kuće nasrnuo na djevojku bez svijesti te ju je potom svukao i silovao.

MacEachena se formalno tereti za silovanje, seksualno zlostavljanje i seksualno uznemiravanje, prenosi The Daily Beast.

“Ove su optužbe nedokazane”, rekao je MacEachenov odvjetnik R. Scott Croswell III. te dodao: “Namjeravamo se agresivno braniti od tih optužbi.”

Prema pisanju novina The Cincinnati Enquirer, incident koji je doveo do kaznenog terećenja MacEachena dogodio se oko 5:00 sati.

 

Neidentificirana djevojka rekla je da se u jednom trenutku probudila i uočila da je MacEachen siluje. “Djevojka ga je odgurnula sa sebe te shvatila da je gola, iako je zaspala obučena”, stoji u tužbi.

U tužbi također stoji da je MacEachen istu djevojku mjesec dana prije napada “zgrabio za stražnjicu”. Djevojka je nakon toga seksualnog napada pobjegla iz kuće te u svome automobilu čekala da MacEachen napusti kuću.

MacEachen je uhapšen te potom pušten nakon što je navodno član njegove obitelji platio jamčevinu koja je određena na 100 tisuća dolara.

NE PROPUSTITE!