Udajte se za muškarca koji će biti najbolji otac za vašu djecu

Kada traže „savršenog” supruga, mnoge žene pogrešno shvaćaju što je to pravi „princ na bijelom konju”.

Naravno, lako je gledati površne kvalitete i tako procijeniti je li netko materijal za supruga. Pločice na trbuhu, muževno lice, dobar posao i debeli novčanik se na prvu čine kao indikatori dugotrajne sreće. No kada je riječ o odlučivanju o tom doživotnom činu braka, Amber Crowe jako dobro zna da te plitke kvalitete ne drže vodu.

VIDI OVO: Udajte se za muškarca bez kojega možete živjeti

Tako je Amber, majka i supruga, napisala na Facebook-u:

„Kasnije u braku kada dođu djeca shvatiti ćete da ono važno u vašem suprugu nisu njegove pločice ili novac. Lijepo lice i debeli novčanik nisu loše kvalitete, ali na kraju krajeva, ima mnogo toga drugoga na što biste trebali gledati.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219905177845639&set=pb.1407223912.-2207520000.1568310456.&type=3&theater

U tri u noći kada vaše dijete plače, vaše tijelo je teško od poroda, a oči vam se sklapaju, neće biti važno kako vaš suprug izgleda ili što posjeduje. Najvažnija će biti njegova požrtvovnost i ljubav koju za vas gaji u duši – zbog toga će se ustati, otići do djeteta, a vama reći: ‘Nastavi spavati, ja ću ovo srediti’.

VIDI OVO: Udajte se za nekoga tko vas voli TOČNO na ovaj način

Da mogu reći mlađima što trebaju tražiti od partnera, onda bi to bilo da se udaju za muškarca koji će biti najbolji otac za njihovu djecu. Muškarca koji će na prvo mjesto stavljati vas i vašu obitelj. Muškarca koji je odgovoran kao i vi u stvaranju obitelji jer ste u tome zajedno. Ukratko, muškarca koji će vašoj djeci postaviti standard za supruga.

Jer u svemu tome, kad god gledate vašeg partnera s vašim djetetom, ponovno ćete se zaljubiti u njega.

Birajte mudro, ne samo za sebe, nego i za svoje dijete.”