NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeUdomili psa pa primijetili da noću ne spava, nego ih promatra: Razlog...

Udomili psa pa primijetili da noću ne spava, nego ih promatra: Razlog im je slomio srce

Jedne večeri primijetili su nešto vrlo čudno. Shvatili su da njihov pas ne spava noću, već da stane ispred njihove sobe i promatra ih.

Jedna obitelj udomila je psa koji im je istog trenutka uzvratio ljubavlju. Volio se igrati s njihovom kćerkom, bio je poslušan i vrlo brzo je učio sve čemu su ga podučavali.

Ali jedne večeri, primijetili su nešto vrlo čudno. Shvatili su da njihov ljubimac ne spava noću, već da stane ispred njihove sobe i promatra ih. To se ponavljalo svake večeri i nisu znali što učiniti.

Odveli su ga kod veterinara, gdje se poslije pregleda ispostavilo se da je pas potpuno zdrav.

Zatim su se vratili u azil iz kojeg su ga uzeli i onda su čuli njegovu tužnu priču. Saznali su da su ga njegovi vlasnici tijekom noći odnijeli tamo i više se nikada nisu vratili.

VIDI OVO: Spominje li se pas u Bibliji?

Snimka zaslona: YouTube

Pas je ostao bez obitelji od koje se nije uspio oprostiti

Pas je u tom trenutku čvrsto spavao, a kada se probudio, shvatio je da je ostao bez svoje obitelji od koje se nije uspio oprostiti. Kada su čuli tu tužnu priču, rasplakali su se i odlučili vratiti povjerenje koje je pas izgubio.

Stavili su njegov krevet pored svog, kako bi mu pokazali želju da bude u njihovoj blizini. Poslije nekoliko tjedana, pas je konačno čvrsto zaspao i od tada se njegov strah nije vraćao.