BOG JE ODGOVORIO NA MOLITVE: Ukinuta kazna kršćanki osuđenoj na smrt!

Ukinuta kazna kršćanki osuđenoj na smrt zbog navodnog vrijeđanja Muhameda!

Bog je odgovorio na molitve za slučaj koji se vodi od 2010. godine kada je pakistanska kršćanka Asia Bibi osuđena na smrt zbog navodnog bogohuljenja na islamskog poslanika Muhameda.

Bibi je osuđena jer je tijekom svađe sa susjedima navodno vrijeđala poslanika Muhameda. Iako je uvijek tvrdila da je nevina, veći dio vremena provedenog u zatvoru boravila je u samici.

Osam godina kasnije sudija Saqib Nisar je donio odluku da Bibi bude oslobođena ako ne postoji krivnja za neki drugi slučaj.

Nova odluka pokrenula je proteste onih koji podržavaju stroge zakone o bogobojaznosti, a jake policijske snage osiguravale su Vrhovni sud u Islamabadu tijekom izricanja presude zbog straha da će doći do izbijanja nasilja.

Incident zbog kojeg je Asia Bibi, pravog imena Asia Noreen, osuđena na smrtnu kaznu dogodio se u lipnju 2009. godine. Svađa između nje i devet žena počela je zbog kante vode.

Naime, druge žene su tvrdile da kantu više ne mogu koristiti jer je Bibi pila iz nje, a njezina vjera je nečista. Žene su tijekom svađe rekle da bi se Bibi trebala obratiti na islam, a ona je navodno odgovorila izgovorivši tri uvredljive primjedbe o poslaniku Muhamedu.

Bibi je nakon incidenta pretučena u svojoj kući, a napadači su tvrdili da je priznala bogohuljenje. Nakon uhićenja je priznala da se posvađala sa susjedama, ali bogohuljenje nikada nije htjela priznati.