Ovaj umirovljenik ima posebnu sposobnost koju bebe vole

Život ne staje nakon mirovine, upravo suprotno – otvaraju se mnoge zanimljive mogućnosti.

David Deutchman je jedna od onih osoba koja je odlučila svoj život poslije mirovine obogatiti dok ujedno i pomaže drugima. No, osobe kojima pomaže nisu bilo kakve osobe, riječ je o malenim bebicama u bolnici kojima je potrebna ljubav i ljudski dodir dok tamo borave.  

Umirovljenik je dobio nadimak ”šaptač bebama”

David Deutchman je zbog svoje uloge u bolnici u Atlanti dobio simpatičan nadimak „šaptač bebama”. On ima impresivnu sposobnost smirivanja novorođenih beba što je dokazano dobro za njihov rani razvoj, pogotovo kada je riječ o prerano rođenim bebama. 

VIDI OVO: Djed je zamolio medicinsku sestru da pjeva – obitelj je ostala zapanjena

Bebe koje trebaju biti u posebnim odjelima malo duže su uvijek u dobrim rukama. Mnoge sestre i liječnici čine sve što mogu kako bi se ta malena čuda osjećala što ugodnije i kako bi se što bolje razvijala. Iako roditelji prerano rođenih beba žele biti s njima u posebnim odjelima, to na žalost nije moguće. 

Umirovljenik smiruje bebe
Snimka zaslona: YouTube

Nježan dodir čini čuda za prerano rođene bebe

No, zahvaljujući Davidu, te bebe ipak dobivaju utjehu i ljubav koja im je potrebna za razvoj. 

Nježan dodir čini čuda za prerano rođene bebe, pogotovo kada moraju prolaziti bolne procedure kako bi ostale snažne i zdrave. Istraživanje je čak pokazalo da je mozak prerano rođenih beba reagirao jače na nježan dodir osoblja ili roditelja. 

VIDI OVO: Bake i djedovi koji čuvaju unuke dokazano žive duže

David je „prijatelj bebama” već 12 godina te nije ni čudo što mu briga za bebe ide od ruke. 

Kada medicinska sestra položi bebu Davidu u ruke, potrebno je samo nekoliko sekundi da beba prestane plakati i da se umiri. 

Ljubav koju donosi bebama je i za njega korisna

Davidova predanost ovom plemenitom poslu zaista je predivna, pogotovo jer bi mogao raditi bilo što drugo sa svojim vremenom, ali ga je voljno odlučio iskoristiti za tješenje i čuvanje malenih beba. Ljubav koju donosi bebama je i za njega korisna. Ne biste li se, ipak, i vi bolje osjećali kada biste svoju ljubav tako nesebično darivali? 

Nije ni čudo što je David uvijek tako dobro raspoložen. Jednom je prilikom izjavio: „Ako ste u mirovini, rekao bih vam da dignete dupe sa stolice i učinite nešto. Volontirajte. Jako je mnogo načina da to učinite”. 

Jasno je da je ovo Davidov pravi poziv.