NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeUmiruća žena je poslala poruku u boci, uskoro je stigao odgovor koji...

Umiruća žena je poslala poruku u boci, uskoro je stigao odgovor koji joj je spasio život

Umiruća žena je hitno trebala novi bubreg. Budući da nije imala novaca, poslala je poruku u boci. Uskoro je stigao odgovor koji joj je spasio život.

Čekanje na bubreg može trajati jako dugo, a cijena može priječi 400 000 dolara. Joyce Bacon, koja je očajno trebala bubreg kako bi preživjela, nije imala tu svotu novca, a ni vrijeme. Zato je odlučila pokušati nešto posve drugačije što joj je na kraju i spasilo život. 

Joyce je napisala poruku i stavila ju u bocu. Rekla je: „Napisala sam da sam ja Joyce Bacon i da trebam transplantaciju bubrega te sam zamolila za pomoć“.

Kupila je 12 boca i u svaku je to napisala te ih je bacila u more. Nakon šest mjeseci netko je kontaktirao medicinsku sestru za transplantacije Krystel Navu te joj je rekao da je pronašao poruku u boci. 

VIDI OVO: Liječnike iznenadilo otkriće u pastoru koji je odlučio donirati svoj bubreg

Krystel je rekla: „Primila sam poruku od prijatelja u kojem je pisalo da je našao poruku u boci. Pročitala sam poruku koja me je potpuno zaokupila te sam ju odlučila objaviti na internetu.“ 

Krystel se nadala da će tako pomoći Joyce da dobije novi bubreg. 

3.7.2018. godine Joyce je rekla: „Dok su svi slavili Dan nezavisnosti ja sam slavila novi bubreg. To se moralo dogoditi, postoji svrha za moj život. To istinski vjerujem“. 

Bilo je zaista pravo čudo što je Joyce dobila što je tražila te sada normalno živi zahvaljujući poruci u boci i divnim ljudima koji su joj odlučili pomoći. Joyce sada govori svima koji se suočavaju s poteškoćama da budu kreativni i da nađu nove načine da ih svijet čuje putem društvenih mreža.