Tri stranca ispunila posljednju božićnu želju umirućem čovjeku

Kako se Božić približavao, Gene Weittenhiller odlučio je prekinuti kemoterapiju. Ona je pogoršavala njegovu kvalitetu života, ali mu nije umanjila tumore.

Geneova supruga, Linda, kaže da je cijelo to putovanje bilo užasno. Većinom zbog toga što su se tek nedavno umirovili i uživaju u provođenju vremena sa unucima i svojom djecom.

Liječnici su Geneu dali samo nekoliko mjeseci života što znači da će ovo biti posljednji Božić koji će moći provesti sa svojom ženom od 40 godina.

„Mi smo jedno drugome najbolji prijatelji, sve radimo zajedno. Zbog toga će mi neopisivo nedostajati”, rekla je Linda.

VIDI OVO: Dječak (9) koji umire od raka je poživio dovoljno dugo da mu se ostvari posljednja želja

Pa, s tako malo preostalog vremena, Gene Weittenhiller i njegova obitelj su odlučili što više iskoristiti ovo blagoslovljeno razdoblje.

Njihova zadnja želja bila je potaknuti ljude da Geneu pošalju što više božićnih čestitki.

Podrška je bila zaista predivna. Primio je potpisanu nogometnu loptu, pismo podrške i potpis Alexa Trebeka. No, posebno je iznenađenje došlo od 3 stranca koji su na njegovu molbu odgovorili na poseban način.

Kada su tri muškarca iz Milwaukeeja – Markeith Powell, Marqwain Givhan i Earl Minley – čuli za Genevou priču, odmah su htjeli nešto učiniti.

Iako je Gene bio potpuni stranac, oni su se jako potrudili da mu ostvare posljednju božićnu želju. No, nije se činilo dovoljno da samo pošalju razglednice poštom.

Dvojica braće i njihov rođak su iskoristili ono malo novca što su imali za tri božićne čestitke i gorivo kako bi se dva sata vozili do Genea.

VIDI OVO: Udovac sa sedmero djece se rasplakao kada mu je stranac uručio božićni poklon

„Bili smo nervozni jer nismo znali hoće li biti tamo ili ne”, prisjetio se Marqwain, „No toliko nas je dirnula njegova priča da smo bili spremni čekati koliko god treba da ga vidimo. Toliko nam je značio njegov osmijeh”.

Kada su Gene i njegova supruga otvorili vrata i čuli razlog dolaska ta tri muškarca, bili su preplavljeni osjećajima.

„Plakao je i plakao”, rekao je Earl, „Svi smo postali vrlo emocionalni. Riječi to ne mogu objasniti. Bili smo bez riječi. Bilo je to neprocjenjivo.”

„Riječi to ne mogu opisati”, rekao je Earl, „Način na koji nas je gledao, kako nas je zagrlio. U tom je zagrljaju bilo tako mnogo osjećaja. Mogli ste to osjetiti. Bilo je predivno”.

Prije nego su pošli kući, muškarci su se molili sa Geneom i njegovom suprugom. Već planiraju novi posjet svom novom prijatelju.

NAJNOVIJE!