Uplašena 96-godišnja žena je strepila u avionu
Foto: Facebook

96-godišnja žena nije letjela avionom 15 godina te je bila jako uznemirena. No, dobri suputnik je držao njezinu ruku cijelo vrijeme tijekom leta te joj je jako pomogao. 

Priču je podijelila Megan Ashley koja se vozila u istom avionu. Napisala je: „Na putu iz San Diega do Nashvillea do mene u redu je sjedila 96-godišnja žena koja nije letjela punih 15 godina.

Išla je u posjet obitelji te je kod njih namjeravala proslaviti svoj rođendan, ali se jako bojala letenja. 

Dok je avion kretao ona je držala ruku muškarca do sebe te ga je zagrlila kada se avion počeo tresti tijekom leta. 

Muškarac tješi ženu u avionu
Foto: Facebook

VIDI OVO: Avion je kasnio 45 minuta, a jedna žena je uslikala i objavila što je posada namjeravala

Muškarac je uzeo njezinu ruku te ju je smirivao tijekom leta

Taj je muškarac uzeo njezinu ruku te ju je držao i smirivao ju tijekom leta, a ujedno joj je objašnjavao što se događa. Bio je uz nju cijelo vrijeme te joj je pomogao da ustane kada je trebala na toalet, a onda ju je pratio pogledom da se što ne bi dogodilo. On je bio njezin anđeo na tom letu. 

Čak joj je i držao torbu te joj je pomogao da siđe iz aviona i sjedne u svoja kolica. Nakon toga je ostao s njom dok njezina kćer nije došla pokupiti ju.“ 

Ashley je samo jedna od soba koje su svjedočile toj dobroti. Ona je bila iznimno emocionalna te je zamalo zaplakala zbog dobrote tog mladog muškarca. 

Rekla je: „Svaka vam čast. Nikada nisam bila tako dirnuta nečijom gestom. Uljepšali ste mi tjedan.“ 

Ova priča dobrote je dodirnula srca mnogih ljudi diljem svijeta. Bogu hvala što postoje tako divne osobe koje su spremne pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.