4 znaka da veza nije od Boga

Ovo su znakovi da veza nije od Boga, odnosno da neka osoba nije ona koju vam je Bog namijenio. To znači da biste možda trebali razmisliti da prekinete odnos dok ne bude prekasno.

Odnos prema roditeljima bez poštovanja

Bilo koja osoba koja se prema svojem ocu ili majci odnosi bez poštovanja, koja s njima razgovara oštro ili lošim jezikom znači i veliki znak za uzbunu. Ako se neki muškarac prema svojoj majci ponaša loše, govori joj loše stvari ili pokušava dominirati njome tada toj osobi nije mjesto u braku. Isto vrijedi i za žene a to uključuje ne samo majke nego i očeve.

Prva zapovijed od Boga tiče se odnosa među ljudima (5. zapovijed)… prva horizontalna znači da trebamo poštovati svoje roditelje. Ako neka osoba krši ovu zapovijed, tada će sigurno kršiti i ostale, a zamislite, ako stupite u brak s takvom osobom, kako će se ponašati prema vama!

Djeca i ljubimci

Djeca i ljubimci su među najranjivijim u našem društvu, stoga promotrite kako se netko s kim ste u vezi odnosi prema djeci, ili prema svojim i tuđim ljubimcima. Ako je ta osoba potencijalni otac ili majka vaše djece, pokušajte pronaći prilike u kojima će ta osoba biti s djecom u parku, u zoološkom, ili bilo kojem mjestu s djecom. Promotrite kako se s njima obnaša, kako reagiraju s njima ili kako razgovaraju o djeci i s djecom. Odnose li se s njima s poštovanjem?

Nije bitno ako su to djeca, ona zaslužuju jednako poštovanja i dostojanstva. Ako netko ne voli djecu ili ljubimce, to je znak za uzbunu ako s tom osobom razmišljate o vezi.

VIDI OVO: Kada Bog prekine vezu: 4 znaka da je prekid od Boga

Problem s ovisnostima

Ako netko voli više popiti, to je veliki znak za upozorenje zato što će možda piti i voziti, i tako vas dovesti u opasnu situaciju. Zamislite kako se vozite s nekim tko je pio? Ima li osoba s kojom ste u vezi, ili planirate vezu, velike količine alkohola u kući? Moraju li popiti baš svakoga dana? Osjetite li na njima često alkohol, čak i ako ih niste vidjeli da piju?

Jeste li ih ikada vidjeli pijane? Piju li, makar malo, i voze? Ovo se isto može odnositi na supstance poput marihuane ili kakve druge droge. Ako netko ne može provesti dan bez alkohola ili kakve droge, tada s tom osobom svakako ne biste trebali stupati u vezu.

Pozitivno negativni

Ovo možda zvuči paradoksalno, no ako je netko u potpunosti pozitivan ili u potpunosti negativan oko života, posla, ljudi i slično, mogli bi vas povući dolje za sobom. Ako su prije ili u braku i o svom bivšem govore negativno, ili o njihovim roditeljima ili prijateljima, onda to sigurno nije dobar znak.

Zaključak

Ako imalo razmišljate o vezi, promislite i o ovim znakovima za uzbunu. Isto tako, ako se osoba želi useliti s vama prije braka, tada je to isto velik znak za uzbunu. Ako sada ne vjeruju u seksualnu čistoću, zašto mislite da će u braku biti vjerni partneri? Savjetovanje prije braka je preporučeno i potencijalno je opasno ponašati se poput nevjernika. Nadam se da će ova 4 znaka za uzbunu u vezama pomoći vama, ili nekome koga znate.

Autor: Jack Wellman; Prijevod: Mislav U.; Izvor: Faithinthenews.com

NAJNOVIJE!