15 tisuća motociklista ispunilo želju dječaku kojemu je dijagnosticiran rak

15 000 motociklista prošlo je pokraj kuće 6-godišnjaka kojem je dijagnosticiran rak u sjevernoj Njemačkoj. Svi su htjeli ispuniti njegovu želju.

Tisuće biciklista okupilo se pokraj dječakove kuće u Rhaudefehnuk u Njemačkoj nakon što su saznali da ima rak.

Killian jako voli motore te je njegova obitelj na internetu zamolila može li netko proći svojim motorom ispred njihove kuće da oraspoloži dječaka. 

Bolest je česta na ovome svijetu, no mi imamo velikog Boga koji liječi sve naše bolesti. On liječi osobe slomljena srca i zacjeljuje njihove rane. 

VIDI OVO: Majka je na pogrebu sina ugledala 30 bajkera, a zatim shvatila njihovu gestu

Motociklisti su stigli sa svih strana Njemačke

Obitelj je očekivala da će se pojaviti možda 30 ili 40 motociklista, ali su motociklisti stigli sa svih strana Njemačke, a neki su čak došli i iz drugih država. 

Pojavilo se više od 15 000 motociklista koji su bili članovi većih i manjih moto klubova diljem Njemačke te su došli ohrabriti dječaka koji se borio s rakom. 

Svi su dječaku poželjeli brz oporavak dok su se vozili ispred njegove kuće, a mi se s njima molimo Bogu za čudo ozdravljenja. 

Otkrivenje 21,4: I otrt će im svaku suzu s očiju te smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti jer – prijašnje uminu“

NAJNOVIJE!