Baka je zapela iza sušilice, a kamera je snimila urnebesno spašavanje

Baka je zapela pokušavajući pomoći svom mužu postaviti njihovu novu sušilicu.

Njezin je posao bio stajati iza sušilice i uključiti je u zid dok su je unuk i suprug podizali na njezino mjesto. Bila je tako nestrpljiva da pomogne i nije ni razmišljala o tome kako će se izvući.

Nakon što je priključila sušilicu, uzviknula je: “IMAM GA!”. Tada joj je odjednom sinulo. Zapela je i morala se popeti preko sušilice. Kroz nalet smijeha rekla je: “Kako ću izaći van !?”.

S nevjericom je gledala u muža dok se on šalio kako će je podići i nositi iznad glave kao što to čine u gužvi na bejzbol utakmicama. Svi su se u tom trenutku smijali.

Već je bilo smiješno što je pokušavala pomoći dečkima da montiraju sušilicu, ali gledati je kako se pokušava izvući iza sušilice bilo je još urnebesnije.

“Ne mogu izaći odavde!”.

Pokušala se podići preko sušilice dok ju je suprug pokušavao podići, ali nije išlo. Njezin se unuk dosjetio upotrijebiti trake za namještaj kojima su dizali sušilicu. Stavili su joj trake za namještaj oko stražnjice i pokušali je ponovno povući, ali ni to nije uspjelo.

“Mora postojati bolji način!”.

Na kraju su morali izvući sušilicu iz njenog prostora kako bi imala dovoljno mjesta da se izmigolji odostraga.

Jadna baka na kraju je skliznula preko sušilice, glavom prema naprijed i pala ravno na tlo pred muževe noge. Bilo je tako urnebesno! Ona i njezina obitelj nisu se mogli prestati smijati!

“Smijeh će ti opet ispuniti usta, s usana će odjeknuti klicanje.” (Job 8,21)

NAJNOVIJE!