Beba je kihnula, no riječi koje je izgovorila nakon toga osvojile su internet

Kada je majka otkrila da njezina beba zanimljivo reagira na kihanje, brzo je sve snimila. Nije imala pojma da će taj video postati popularan u samo nekoliko minuta.

Bebe su preslatke. Od štucanja, kihanja do mažnje, kupanja i pravljenja velikih koraka – čini se da ne postoji ništa što oni učine, a da nije odlično.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Prema Parents Magazine, male bebe kišu više od odraslih osoba. Razlog tomu je činjenica da nemaju drugi način da očiste svoju nosnu šupljinu i riješe se prljavštine.

Časopis ujedno objašnjava da bebe kišu više nakon dojenja. To se događa jer je jedna nosnica uvijek naslonjena na majčino tijelo tako da mogu disati samo na drugu nosnicu.

Čim je beba prestala jesti kihnut će kako bi lakše disala. Preslatko je kada beba kihne, bez obzira na razlog.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Zbog toga je vjerojatno kihnula i beba Gabriel Jones. On je toliko puta kihnuo i čuo svoje roditelje da govore “oh no” nakon toga da je pokušao imitirati njihovu reakciju.

Čim je prestao kihati, pogledao je izravno u kameru i rekao “oh no” (oh ne). Ta je reakcija bila preslatka, a majka se slatko nasmijala.

Ako može formirati riječi u ovako mladoj dobi zasigurno će imati svijetlu budućnost. Ne samo da je sladak, nego je i jako pametan.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Video je pregledan preko 4 milijuna puta. Ne samo da je njegovo kihanje preslatko, nego i njegova reakcija na kihanje.

Čak je i njegov tata napisao na YouTube-u: “Teško je ovo ne voljeti”. Ako već niste pogledali ovaj video, sada morate. Uljepšat će vam dan.

Pogledajte preslatku reakciju ove bebe u priloženom videu.

NAJNOVIJE!