NaslovnicaVideoBeskućnik je uzeo u naručje djevojčicu s Downovim sindromom, a njihov duet...

Beskućnik je uzeo u naručje djevojčicu s Downovim sindromom, a njihov duet ostavit će vas u suzama

Na internetu se pojavio video koji prikazuje djevojčicu sa Downovim sindromom, koja inače ne govori, kako pjeva u duetu s jednim beskućnikom. Video je osvojio srca diljem planete.

Nevaeh Foster volontirala je sa svojom mamom u njihovoj crkvi u programu prehranjivanja siromašnih kada je upoznala ovog beskućnika.

Ova 8-godišnja djevojčica ima Downov sindrom i ne može govoriti, no na opće iznenađenje, kada joj je beskućnik dao svoj sokić, među njima se dogodila magična povezanost.

Nevaeh je volontirala sa svojom mamom u lokalnoj crkvi kako bi nahranili siromašne kada je upoznala ovog beskućnika. On joj je ponudio jedino piće koje je imao i ležerno ju je upitao da zapjevaju. Ona je odmah pristala, a po našu sreću, njezina je mama Kimberly sve zabilježila u videu.

Video prikazuje beskućnika koji je počeo pjevati pjesmu „I Uderstand“ od Smokie Norfula, sve dok je držao Nevaeh u rukama.

„Ponekad želim odustati. Kao da najbolje nije dovoljno. Gospode, ako me čuješ, dozivam te. Vidiš li, brineš li za moje nevolje?“ pjevao je.

Mama Kimberly bila je oduševljena što je njezina kći pronašla novog prijatelja, ali i time što je čula svoju kći kako pjeva. „Njezina djela govore više od riječi. Ljubav ju je motivirala“, rekla je.

Nakon što je video objavila na svojoj Facebook stranici internet je podivljao. Video je pogledalo preko milijun ljudi, što je motiviralo mamu da pronađe beskućnika i kaže mu.

U idućoj je objavi na Facebooku mama Kimberly objasnila kako su ona i kći pronašle beskućnika i rekle mu sjajne vijesti. „Ne mogu vam izraziti koliko su nam srca ispunjena!!!! Njegov je osmjeh sve rekao:)!!! A svaki puta kada je prošao kraj mene rekao je ‘milijun pogleda???’ Bio je šokiran:)!“

8-year-old girl with Down syndrome sings with homeless man she met volunteering

MIRACLE OF SONG: This 8-year-old girl with Down syndrome is usually non-verbal. But when a homeless man started singing to her, she jumped right in 😍https://cbsn.ws/2RKYNvR

Objavljuje CBS News u Srijeda, 30. siječnja 2019.