Dječak (4) je dijelio savjete svom malom bratu, a njegova reakcija je nasmijala Internet

Dječak (4) je dijelio savjete svom mlađem bratu na što treba pripaziti i o čemu treba voditi računa u životu, a njegova reakcija je nasmijala Internet.

Majka Kristina Kuzmić je poznata na Internetu zbog svojih iskrenih savjeta i sposobnosti otvorenog govorenja o svakodnevnim poteškoćama. Većinom spaja humor s raznim komentarima, no sada se povukla te je odlučila glavnu riječ prepustiti svom sinu.

Pogledajte ovog 4-godišnjaka kako dijeli smiješne savjete novoj bebi, Finnu. „Na ovoj sam zemlji već duge četiri godina. Od jednog muškarca drugome, imam savjet za tebe“, čim počne pričati, ne možete zauzdati smijeh. Ovaj smiješni video je pun zanimljivih savjeta kao: „Kada mama i tata kažu ‘ne’, uvijek pitaj baku. Baka uvijek kaže ‘da’“.

Ovaj je dječak nastavio dijeliti savjete svom malom bratu: „Moraš zagrliti mamu i tatu svaki dan“, i „Odrasli će vas stalno pokušavati uspavati. Nemoj zaspati. Možda ćeš propustiti nešto uzbudljivo“.

Zaista je urnebesno gledati izraze na bebinom licu kada pozorno sluša savjete starijih. Stvarno se čini da upija svaki savjet. Jasno je da će ta dvojica biti jedan uz drugoga kada odrastu. Preslatko je gledati ovog dječaka kako pokušava nasmijati bebu. Ova mrvica sreće je savršena da vam uljepša dan.

Marko 10, 13-15: „Donosili mu dječicu da ih se dotakne, a učenici im branili. Opazivši to, Isus se ozlovolji i reče im: »Pustite dječicu neka dolaze k meni; ne priječite im jer takvih je kraljevstvo Božje! Zaista, kažem vam, tko ne primi kraljevstva Božjega kao dijete, ne, u nj neće ući.«“.

NAJNOVIJE!