Dječak (8) se popeo na krov i molio Bogu nakon što je poplava odnijela njegovu majku

8-godišnji dječak iz Tennesseeja se popeo na krov drvarnice te se molio Bogu nakon što je poplava uništila njegov dom i odnijela njegovu mamu. Danas taj hrabri dječak priča svoju priču, a na licu su mu još uvijek šavovi. 

Madden Sanders progovorio je o poplavi koja je zadesila Tennessee. Rekao je: „Otišao sam u dnevni boravak i rekao mojoj mami da voda dolazi niz cestu, a ona mi je rekla da brzo spakiram torbu i sve što mi je trebalo.“ 

Dok je voda ulazila u njihov dom, kuća im se podignula s temelja te je počela plutati. 

„Pogledala sam jer sam osjetila nešto i shvatila sam da se mičemo“, rekla je Maddenova majka, Elizabeth Sanders, „Onda sam čula kuću. Bilo je kao da se urušavala, sve je išlo prema nama.“ 

Elizabeth je brzo zgrabila igračku za plutanje koja je bila dovoljno velika samo za njezinog sina. Stavila ga je na nju. Obiteljski dom je nosila poplava te ga je ostavila jednu ulicu dalje. 

„Mi smo izbili van. Gurnula me je dalje, a ona je potonula, ja sam udario kuću dva puta te sam i sam zaronio“, rekao je Madden. 

Elizabeth je dodala: „To je bio zadnji put da sam ga vidjela i sve što sam mogla čuti je njegov glas kako me zaziva.“ 

Voda ih je razdvojila te je odvukla Elizabeth tri kilometra dalje. 

VIDI OVO: Poplava je skoro usmrtila četvero djece, no ova hrabra djevojčica je učinila nešto nevjerojatno

Bog ih je ponovno spojio

Maddenu je bilo jako teško dok je gledao kako poplava odnosi njegovu majku, ali je Bog i tada djelovao da ih ponovno spoji. 

„Moja mama je otišla u poplavi, a ja sam našao nekakvu drvarnicu te sam se držao za nju. Onda mi je pala ideja da se popnem na krov“, rekao je Madden. Tamo je sam čekao. 

Kako je vrijeme prolazilo Madden se počeo moliti. 

„Rekao sam Bogu da mi ne da da umrem. Da želim živjeti jako dobar život“, dodao je. 

Madden je bio na krovu drvarnice gdje je sam čekao nekoliko sati prije nego je spašen. Prijatelji i obitelj su ga tražili, uključujući njegovog ujaka koji nije preživio potragu. 

„Bila sam sigurna da mog sina više nema, mislila sam da je to to“, rekla je Elizabeth. Nakon nekoliko mučnih sati, Madden je spašen. Snimke koje su uhvatili prolaznici pokazuju Maddena kako stavlja prsluk za spašavanje dok ga Mark Bohanon, stanovnik tog mjesta, vuče na sigurno. 

Elizabeth vjeruje da je riječ o čudu. 

Rekla je: „Ne znam što je Bog namijenio mom dječaku, ali sam spremna saznati. Znam da ima velike planove za njega.“ 

U ponedjeljak će Madden napuniti devet godina te će imati jako posebnu proslavu. 

NAJNOVIJE!