Došle su pokupiti rođendansku tortu, nisu slutile što će ih dočekati

Najbolji darovi su oni koje ne očekujemo. Majka i kći su došle pokupiti rođendansku tortu u trgovinu, ne sluteći što će ih dočekati. 

Rođendani su divne prigode. Svatko se želi sjećati svog rođendana, a jedan od načina da ga se učini posebnim su rođendanske zabave. Majka iz Alvina, Teksas, je nešto slično isplanirala za rođendan svoje kćeri. 

Odlučila ju je iznenaditi nenajavljenom rođendanskom zabavom. Već je bila naručila tortu u obližnjoj trgovini. Bila je spremna iznenaditi svoju kćer. 

Majčino ime je Holly Grimet. Holly je jedva čekala iznenaditi svoju kćer, Evu. 

U trgovini je ostala zatečena

No, kada je stigla u trgovinu da pokupi tortu, ona je ostala iznenađena. 

Zajedno sa svojom kćeri otišla je u trgovinu pokupiti tortu. Kada je htjela platiti osoblje joj je reklo da ne mora. 

Holly je bila zbunjena time. Osoblje joj je tada reklo da je netko drugi već platio za njezinu tortu. 

No, Holly se nije mogla sjetiti da je ikome rekla da ju plati. Znala je da ju sama nije platila tako da ju je zanimalo tko je platio za tortu. To je pitala i osoblje, ali oni nisu znali tko je ta osoba bila ni kako se zove. 

VIDI OVO: Čestitke za rođendan: 40 najljepših čestitki za nju i njega

Torta je bila plaćena

Holly je rekla: „Otišla sam tamo, a ona mi je rekla da ne moram platiti, da je već plaćeno. Ja sam bila kao ono ‘što?’“

Sve što je osoblje znalo bilo je da je žena, koja je platila tortu, jednom bila majka kao i Holly. Ona je znala da će njezino djelo zbuniti Holly i njezinu kćer. Kako bi objasnila svoju namjeru, zamolila je osoblje da predaju Holly poruku koji je napisala. 

Ta je poruka sadržavala emocionalnu poruku koja je uklonila svaku sumnju. 

Žena je u poruci objasnila nešto o svom životu i djetetu. 

Ona je bila majka te je imala sina, Nehemiaha. On bi te godine bio napunio 8 godina, no preminuo je. Željela je učiniti nešto posebno u njegovu čast tako da je odlučila platiti za nečiju tortu u njegovo ime. 

Poruka za rođendan

Zagrlite svoje dijete malo jače danas…

U poruci je pisalo: 

Moj sin Nehemiah bi danas punio 8 godina. Željela sam ga se sjećati čineći dobra djela. Nadam se da ćete uživati u torti vašeg djeteta i da će vam ovaj dan biti poseban. Zagrlite svoje dijete malo jače danas, gledajte kako se igra, budite strpljivi, poljubite im ruku i recite mu koliko ga volite. Naša su djeca jako posebni darovi! Nadam se da ćete imati predivan dan. Ja i moj anđeo na nebu šaljemo vam mnogo ljubavi. 

Pismo je zaista raznježilo Holly. Počela je plakati nakon što je pročitala poruku. Ona je majka tako da zna o čemu je ta žena pisala. Ujedno, taj je dan bio Evin osmi rođendan zbog čega je poruka dobila dublje značenje. 

„Hvala Ti, Bože, za ovaj dar. Što si mi dao moje divne djevojče koje volim dok ta majka leži u krevetu i želi moći učiniti isto to. Jako je tužno kada ljudi uzimaju stvari zdravo za gotovo“, rekla je Holly. 

VIDI OVO: 20 najljepših biblijskih citata za rođendan

Rođendan je naučio obitelj vrijednim životnim lekcijama

Holly i Eva nikada neće zaboraviti taj dan. Ne samo da je rođendan dobio novo značenje, nego je ovu obitelj naučio vrijednim životnim lekcijama. 

„Nikada ne razmišljam o gubitku mojih kćeri. Ne mogu zamisliti život bez njih. I ne mogu zamisliti kako se ta majka osjeća“, dodala je Holly. 

Svi mi trebamo cijeniti svaki trenutak koji provodimo s našim voljenima jer ne znamo što nas sutra čeka. 

NAJNOVIJE!