Dupin je napravio krugove u pijesku i čekao – nekoliko sekundi kasnije je uslijedio nevjerojatan fenomen

Inteligentni dupin je napravio krugove u pijesku i neko vrijeme čekao. Kamera je zabilježila nevjerojatan fenomen u oceanu koji je uslijedio.

Čini se kao da su dupini stalno veseli, i to je vjerojatno razlog zašto ih toliko volimo – oni nas podsjećaju kako je igra važna!

Ali iako se ove životinje čine cool i zabavne izvana, imaju i drugu stranu o kojoj se često ne govori. Ne pomaže ni što dokumentarci ne spominju ovaj dio njihovog života.

U životu dupina postoji jedna tajna, a ovaj video isječak otkriva čime se bave ovi simpatični sisavci kada nisu slatki i mazni.

Ovo je činjenica dupinskog života o kojem mnogi ne razmišljaju – oni moraju jesti! Kada su u morskom parku, dupine se hrani rukom, ali u velikom plavom prostranstvu dupini hranu moraju tražiti putem dobrog, starog lova!

Snimka zaslona: YouTube

Međutim, umjesto da tiho vrebaju na svoj plijen, poput vuka ili lava, dupini su smislili jednostavniji način od trčanja za plijenom. Kada su ovi lukavci udružili svoje noseve, izmislili su briljantan plan koji im hranu dovodi ravno do njihovih preslatkih njuški.

Snimka prikazuje dupina koji se na prvu ruku ponaša vrlo čudno. Repom udara po površini u plićaku i pliva u krug. Međutim, ovo nije samo igra. Prsten od pijeska i mulja je zapravo mreža za ribe!

Nakon što je postavio svoju zamku za jadne ribe koje ne znaju što im se sprema, mreža radi posao za njega.

Pogledajte video i provjerite zašto su dupini majstori planiranog hranjenja. To se zove svježi ulov!