Izgladnjeli konj izgledao je grozno, a sada se pretvorio u nešto predivno

Ako volite životinje, a sada vam treba jedna pozitivna priča, na pravom ste mjestu. Izgladnjeli konj izgledao je mrtvo, a sada se pretvorio u nešto zaista predivno.  

Na snimci se vidi poni koji se čini mrtav dok leži na zemlji. No, do njega je na vrijeme stigla humanitarna organizacija za spašavanje životinja.

Netko ih je pozvao da ga uzmu jer su mislili da je konj preminuo. Kada su stigli do ponija imenom Heidi, shvatili su da je još uvijek živ i da mu treba hitna pomoć. 

Jadan poni bio je potpuno izgladnio te je imao mnoge rane. Poniju su rane zamotane te su počele zacjeljivati. Veterinari su pomogli Heidi da odmori i dobije svu potrebu brigu.

Nakon toga joj se stanje počelo popravljati. Iako je uskoro mogla samostalno leći i ustati se, još nije dobivala na težini. No, nakon nekog vremena, Heidi se potpuno preobrazila. 

VIDI OVO: Grlila je svog konja čak tri sata, a onda se događa nešto čudesno

Ona je jedna predivna kobila. Zadivit će vas njezina transformacija od bolesnog do predivnog konja koji sada slobodno trči i uživa u životu. Ostat ćete bez riječi kada vidite fotografije prije i poslije njezine transformacije. 

Ovako izgleda danas; Foto: Facebook

Ova nas situacija može podsjetiti na vrijeme kada smo i mi bili mrtvi zbog svojih grijeha. No tada je došao Isus te smo obnovljeni. Isus nas je vratio u život. Mi smo novo stvorenje te je naša transformacija jednako velika kao Heidina transformacija.

Bog mijenja naša srca da Mu budemo sličniji. Postali smo novo stvorenje te se nikada nećemo vratiti u prijašnje stanje jer imamo vječan život u Kristu. 

„Vrati nas k sebi, Jahve, obratit ćemo se, obnovi dane naše kao što nekoć bijahu“ (Tužaljke 5,21).