Izvukao je čovjeka iz kamiona u plamenu. Kada je shvatio tko je, zaplakao je

Da je život nevjerojatan i da spaja ljude na najnevjerojatnijim mjestima i trenucima najbolje pokazuje ova priča!

Vatrogasac je izvukao čovjeka iz kamiona koji je bio u plamenu. Kada je shvatio o kome se radi, zaplakao je. Bio je to doktor koji mu je prije 34 godine spasio život.

Chris Trokey danas ima 38 godina, suprugu i sina. Radi kao vatrogasac i može se reći da mu je život i više nego dobar.

Ipak, nije uvijek bilo tako. Chris je rođen kao nedonošče od svega 1,6 kilograma, zbog čega su mu šanse da preživi bile 50:50.

Imao je nevjerojatan blagoslov jer je za pedijatra dobio dr. Michaela Shannona, koji je zaista dao sve od sebe da spase život malog Chrisa.

Izvukao je čovjeka iz kamiona u plamenu 1
Foto: Reader’s Digest

Chris nikada nije ni sanjao da će biti u mogućnosti odužiti se liječniku koji mu je spasio život, ali upravo se to dogodilo! Naime, 34 godina kasnije, pedijatar se našao priklješten u kamionu koji je gorio.

VIDI OVO: Vatrogasci su učinili iznimno dobro djelo za jednu malenu bebu

Bog kao da htio da upravo Chris bude taj koji je prvi stigao na lice mjesta i priskočio doktoru u pomoć. Sve do odlaska u bolnicu nije znao tko je čovjek kome je spasio život.

Four years after an Orange County paramedic helped rescue the doctor who saved his life as a baby, the two reunited at a fundraiser benefiting children with cancer. Chris Trokey was among the first responders who aided Dr. Michael Shannon when he was trapped in a fiery wreck. However, it wasn’t until he was at the hospital that he realized the victim was his former pediatrician who saved him three decades earlier.When Trokey was born, he weighed just 3.2 pounds and doctors had initially gave him a 50/50 chance at surviving. Had it not been for Dr. Shannon’s round-the-clock care, he might not have lived. On Sunday, the two were among 30 people who shaved their heads and raised $12,000 at the fundraiser benefiting St. Baldrick's charity.Watch KTLA's video here: www.ktlane.ws/1BV2dfj

Objavljuje KTLA 5 News u Nedjelja, 29. ožujka 2015.