Krava nije mogla prestati plakati za svojom nestalom bebom kada je ugledala neobičan prizor kroz ogradu

Nema ništa snažnije od povezanosti majke i djeteta, bez obzira je li riječ o kravici ili ljudskom biću.

Krava je bila užasno tužna i potištena nakon što je odvojena od svoje bebe te su se u kasnim noćnim satima mogli čuti njezini tužni povici dok ju je očajno tražila.

Nije važno ima li mama dvije ili četiri noge, ako nešto nije u redu s njezinom bebom tada je njezino srce slomljeno i ona se neprestano brine.

Čak i kada se majke iz porodice goveda odvoje od svojih beba, one jasno pokazuju snažnu tugu i tjeskobu. Takav je slučaj kravice Karme koju je spasilo utočište za životinje.

Utočište nije imalo pojma da je prijašnji Karmin vlasnik zapravo skrio njezinu bebu Rojasa od osoblja utočišta kako bi ju mogao prodati nakon što oni odvedu Karmu.

Karma je bila užasno tužna i potištena nakon što je odvojena od svoje bebe te su se u kasnim noćnim satima mogli čuti njezini tužni povici dok ju je očajno tražila. Tada je osoblje utočišta odlučilo uskočiti i pomoći jadnoj mami kravi…

Znali su da za Karmino dobro moraju naći Rojasa. Vratili su se kod njezinog prijašnjeg vlasnika te su zahtijevali da im preda Rojasa kako bi mogao biti sa svojom mamom koja ga je očajno trebala i tražila.

Kada je kamion kojim su prevozili Rojasa došao do utočišta, Karma je odmah znala da je u njemu njezina malena beba.

Počela ga je zazivati, a sekundu nakon što je Rojas izašao iz kamiona, sav jadan, slab i izgladnjen, zvuk koji je izašao iz Karminih usta može slomiti srce.

Nema ništa snažnije od povezanosti majke i djeteta, bez obzira je li riječ o kravici ili ljudskom biću – majka će se uvijek boriti za svoje dijete, a ovaj je događaj jasan dokaz za to. Sada mama Karma i njezina beba Rojah mogu zajedno uživati u slobodi.

NAJNOVIJE!