Mama joj je nešto šapnula, a bebina reakcija je raznježila milijune ljudi

Mama se nagnula i svojoj bebi nešto šapnula u uho, a njegova preslatka reakcija je raznježila milijune koji su vidjeli snimku.

Sjećate li se ovih vremena u školi kada se niste mogli ne smijati? Iz nekog razloga niste mogli biti ozbiljni te bi vas i najmanji pogled na prijatelja doveo do smijeha. Svi smo bili u takvim situacijama, a ti „napadi smijanja“ su nas pratili od ranog djetinjstva. 

Bebe se jako vole smijati. 

Istraživanja su pokazala da se od prvog osmijeha beba smije s drugim ljudima, ali smijehom i reagiraju na druge ljude. Sam osjećaj škakljivosti nije dovoljan da se bebu dobro nasmije, a ni skrivanje i pokazivanje stvari. 

BBC je dosta dobro istražio zašto se bebe smiju! Mnogo je istraživanja, a većina potvrđuje ono što je prethodno napisano. U svakom slučaju, nije riječ samo o tome da se bebu poškaklja ili da se od nje sakrije neka stvar, nego je smijanje nešto mnogo više! 

Smijeh kod beba, kao i kod odraslih osoba, povezan je s društvom. 

Prema BBC-u: „Smijeh se javlja samo kada odrasla osoba nešto napravi za bebu. To pokazuje da, prije nego bebe prohodaju i počnu pričati one – i njihov smijeh – su društveni. Ako poškakljate bebu i ona se nasmije, uzrok smijeha nije samo škakljanje.“ 

Smijanje je društveni događaj čak i za odrasle! Ako ste ikada išli gledati komičara i primijetili da se smijete na šale koje niste razumjeli, onda shvaćate moć ljudi oko vas. 

Kod beba je taj smijeh predivan. 

Kada odrasli vide bebe kako se neobuzdano smiju bez ikakvog razloga to im daje velik užitak. Možemo satima sjediti i gledati kako se beba smije kada pred njom skrivamo i pokazujemo loptu. 

Mama beba šapat
Snimka zaslona: YouTube

VIDI OVO: Mama je molila prije jela, a bebina reakcija je urnebesna

Kako izgleda bebin smijeh?

Jedna predivna snimka pokazuje kako taj bebin smijeh izgleda! 

Na snimci mama sjedi sa svojom bebom i snima se. Mama je odlučila da će nešto šapnuti bebi u uho, a reakcija je instant smijeh. 

Mama se nagnula i svom sinu nešto šapnula u uho, a on je odmah prasnuo u smijeh. 

Sa svojim velikim obraščićima, beba se zaista trudi poslušati što joj mama govori. Ona je stavila ruke oko njegovih ušiju, nagnula se i rekla mu nešto što ga je odmah natjeralo u smijeh! Kada je to ponovno učinila, beba se opet nasmijala! 

I izgleda kao da zaista pomno sluša što mu mama govori. 

Znamo da je dječak još premalen da razumije što mu mama govori, ali on namješta svoje lice kao da se zaista trudi sve razumjeti prije nego se odvali smijati. Čak i ako ste loše raspoloženi, snimka ove bebe dovoljna je da se i vi počnete smijati. 

Čini se da je ta snimka mnoge oraspoložila. 

Pregledana je više od 10 milijuna puta što zasigurno zaslužuje. Ako postoji jedna stvar koja može svakoga nasmijati, to su bebe koje se smiju apsolutno ničemu. 

Pogledajte tu slatkoću na snimci u prilogu.