Mlada izvela zadivljujuću plesnu točku za mladoženju i goste na vjenčanju

Mlada i njezine prijateljice iznenadile su mladoženju i goste na vjenčanju izvevši zadivljujuću plesnu točku na kršćansku pjesmu ‘Goodness of God’.

Video zadivljujućeg plesa na vjenčanju objavljen je na YouTube kanalu ‘Undignifieddancer’ U plesu nije bilo ničeg ružnog, a mladenka i njezine prijateljice bile su više nego dostojanstvene dok su se kretale glatko i graciozno uz pjesmu. Podijelila je i zabilješku o plesu koji je poklonila svom suprugu kao dar iznenađenja.

“Moram predstaviti ovaj ples iznenađenja na svom vjenčanju 15.8.22. kao dar svom mužu. Bog je bio tako nevjerojatno dobar prema nama oboma. Ova pjesma stvarno tako dobro bilježi taj osjećaj, naglašavajući njegovu veliku vjernost kroz naše živote. Ono što je ovo učinilo još posebnijim je to što sam plesala s tri mlade žene uz koje sam odrastala. Bilo je doista dirljivo ponovno se okupiti na tako divan i kreativan način. Nadam se da će ovaj ples i tebe blagosloviti.”

Dar za mladoženju

Kako je to bio lijep dar za mladoženju, Nathana, koji je bio vidno emotivan dok je gledao svoju ženu kako pleše i slavi Boga.

Iz opisa nije sasvim jasno kako se zvala mladenka; ali sve što znamo je da je Nathan sigurno blagoslovljen čovjek što ima pobožnu ženu za suprugu.

Prekrasan ples kojim je ova mladenka iznenadila svog mladoženju na vjenčanju zadivljujući je i točan odraz braka s Kristom u središtu svega.

Bez obzira na naše nedostatke, poteškoće s kojima se suočavamo ili putovanje koje prolazimo u našem braku, ne samo da možemo napredovati, već se možemo suočiti s nemogućim s našom ljubavlju prema Kristu.