Mladenka tijekom plesa priredila ocu iznenađenje koje ga je ostavilo u suzama

Mladenka je tijekom plesa priredila svom ocu posebno iznenađenje koje ga je ostavilo u suzama. Pogledajte kako je izgledao dirljivi trenutak u priloženom videu.

Vjenčanja uvijek učine ljude posebno emocionalnima. Iako neki neće priznati, mnogi su razmišljali o tome kako će njihov posebni dan izgledati, pogotovo kada je riječ o malenim djevojčicama koje su cijeli svoj život razmišljale o velikom vjenčanju.

Uzvanici cijelo vrijeme osjećaju ljubav kako izvire iz mladenke i mladoženje. No prave suze počinju teći kada otac ugleda svoju kćer odjevenu u bijelo.

Snimka zaslona: YouTube

U ovom je slučaju otac otpratio svoju kćer do oltara uz nekoliko prolivenih suza. Nakon bogoslužja i vjenčanja, mislio je da je sa suzama gotovo.

To jest, dok nije shvatio da njegova kćer ima posebno iznenađenje za njega…

Snimka zaslona: YouTube

Kada su otac i mladenka izašli na plesni podij za tradicionalni ples kćeri i oca, započela je svirati njihova posebna pjesma. No na pola te pjesme se glazba primijenila te je ocu poznati glas počeo izgovarati drugačije stihove.

Otac nije znao što je njegova kćer isplanirala tako da ga je pogodila u srce tim iznenađenjem. Uzvanici su počeli plakati, kao i otac, kada su shvatili kako je poseban taj trenutak.

VIDI OVO: Otac odbio održati govor na vjenčanju svoje kćeri, a onda učinio nešto što je planirao godinu dana

Mladenka je zamijenila stihove pjesme te je ubacila snimku sebe kako je s tri godine pjevala: „Ja volim tebe, ti voliš mene, mi smo sretna obitelj.“ Tatina je reakcija uistinu predivna.

Snimka zaslona: YouTube

Tata se više nije mogao boriti sa suzama te je stavio glavu na rame svoje kćeri dok su mu suze tekle niz lice. Ona ga je nježno zagrlila te je pokazala pravu ljubav prema prvom muškarcu kojeg je voljela.

Pogledajte ovaj dirljivi trenutak u priloženom videu. To nikako ne želite propustiti.