Muškarac slučajno dronom snimio nevjerojatan događaj iznad oceana

Kada je tog dana izašao s brodićem na more, nije imao pojma da će uhvatiti nešto tako predivno.

Naši veliki oceani su najvećim dijelom još uvijek neistraženi. Misterije dubine su točno to. No, malo promjene u perspektivi može otkriti mnogo toga što smo propuštali kada je riječ o životu u oceanu.

Kapetan Dave Anderson je uspio snimiti ovu nevjerojatnu snimku kada je poletio dronom visoko u zrak. Kada je tog dana izašao s brodićem na more, nije imao pojma da će uhvatiti nešto tako predivno.

Najprije, valovi i nemirna voda u blizini Dana Pointa, Kalifornija, se čine kao nešto sasvim obično. No, nešto se skrivalo ispod površine vode.

Mnogi od nas su vidjeli neopisivu ljepotu stampeda životinja na kopnu, ali je pogled na dupine kako elegantno u skupinama klize vodom nešto zaista izvanredno. U toj migracijskoj skupini je bilo doslovno nekoliko tisuća dupina.

No tu nije kraj. Taj jeftini dron koji je nosio jako dobru kameru je uspio snimiti ocean kako oživljava u još boljoj snimci.

Kod obale Mauija, Havaji, dron je snimio velikog kita kako se igra sa svojim mladunčetom. Može se vidjeti još jedan kit koji je promatrao igru i pazio na mamu i bebu kita.

Pogledajte tu snimku kako biste vidjeli kako dupini provode svoje dane.