Muškarac je savršeno očistio stan, a onda shvatio gdje se nalazi

Muškarac je sasvim slučajno savršeno očistio potpuno krivi stan u priči zbog koje ćete se dobro nasmijati. 

Louis Angelino živi u New Jerseyju i ima obrt za čišćenje imena ‘The Cleaning Fairy’ (hrv. Vila čistačica) Nedavno je 27-godišnjak unajmljen da očisti prijateljev stan. On je obrisao svu prašinu, oprao je suđe i učinio sve da savršeno očisti cijeli stan. 

„Dva i pol sata kasnije stan je bio savršeno čist“, rekao je Louis. 

Louisu je prijatelj rekao da može pronaći ključ ispod otirača, a tako je i bilo te je Louis bez problema ušao u stan. No, stvari su krenule potpuno drugim putem kada ga je prijatelj nazvao i upitao ga nešto neobično. 

„Jesi li ovdje? Jesi li dolazio čistiti danas?“, Louisa je upitao njegov prijatelj. 

„Ja sam ogovorio da jesam, sve sam očistio. Rekao sam mu da sjedim u dnevnom boravku i stanu i da mi je njegova mačka na kilu te da se igram s mačkom“, rekao je Louis. 

„Uh, Louis, ja nemam mačku“, rekao je njegov iznenađeni prijatelj. 

Muškarac očistio kuću

Cijelo poslijepodne je čistio krivi stan

Tada su oboje shvatili da je Louis proveo cijelo poslijepodne čisteći krivi stan! Bila je potpuna slučajnost što je još netko držao ključ ispod otirača. 

Još je smješnija bila reakcija stanara kada se vratio u savršeno čist stan. 

„Trosjed je namješten. Sve se svijetli. U sudoperu nema ničega“, rekao je muškarac koji je snimio svoj iznenađujuće čist stan. Odmah je morao reći i svojoj supruzi što se dogodilo. 

„Nećeš vjerovati. Netko je provalio u naš stan i očistio ga“, podijelio je sa svojom suprugom, Beth. 

„Ovakvo nešto ne možete izmisliti“, rekao je Louie, „No, što je bilo, bilo je.“ 

To je sigurno bilo jedno divno iznenađenje. Beth i njezin suprug su sigurno bili oduševljeni što je i kod njih doletjela „vila čistačica“ i bacila malo svoje magije na njihov stan.