12 godina nije vidio svog brata, a onda mu je priredio iznenađenje na njegovom radnom mjestu

Muškarac 12 godina nije vidio svog brata nakon što su se razdvojili. Odlučio mu je prirediti iznenađenje na njegovom radnom mjestu.

Zajednički trenuci ispunjeni suzama su mnoge dirnuli u srce.

Izgledalo je kao i svaka druga večer, međutim, otišao je do kuhara u restoranu kako bi ga pozdravio. Kuhar je prišao iza ugla, a dva odrasla muškarca su se zagrlila i jecala.

Ujak se ponovno ujedinio s bratom

Djevojka koja je snimila video kaže da je na snimci njezin otac i ujak. Nisu se vidjeli punih 12 godina. Njezin ujak se preselio iz Argentine u Španjolsku kada je imao samo 18 godina.

Ujak sada ima pizzeriju, a bratova obitelj iznenadila ga je u njegovom restoranu. Muškarci bez srama jecaju suze radosnice i drže se jedan za drugog nakon toliko vremena. To je prekrasna slika ponovnog okupljanja obitelji.

VIDI OVO: Citati za brata: Najljepše izreke koje možete poslati bratu

Ovaj kratki, ali moćni isječak podsjeća nas na to kako će jednog dana biti naš ponovni susret s Bogom. Kao vjernici, znamo da ćemo opet biti s Gospodinom i nevolje ovoga svijeta će završiti.

Kad ga vidimo licem u lice, zamišljamo da se kod nas pojaviti suze radosnice dok budemo u zagrljaju s našim Spasiteljem Isusom.

I začujem jak glas s prijestolja:
»Evo Šatora Božjeg s ljudima!
On će prebivati s njima:
oni će biti narod njegov,
a on će biti Bog s njima.
I otrt će im svaku suzu s očiju
te smrti više neće biti,
ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti
jer – prijašnje uminu.« (Otkrivenje 21, 3-4)