Par je izgubio sve u kući koja je izgorjela, no tragediju su pretvorili u radost

Ovo je jedna od onih priča koje imaju težak početak, ali sretan kraj. Par iz Sjeverne Karoline, koji je izgubio sve kada im je kuća izgorjela, zaručio se nakon što je prsten spašen iz požara. 

Kellie Stanley i Sean Matthews uživali su u romantičnoj večeri u restoranu kada ih je susjed kontaktirao i rekao da im kuća gori. 

Par je bio zabrinut za svog psa, Memphisa, koji je bio u kući te su zamolili susjeda da ga izvede van. Kada su stigli do kuće, vatra ju je već bila potpuno uništila. 

Dočekao ih je kaos, nekoliko vatrogasnih vozila i više od stotinu promatrača. 

No, par, koji je ostao bez apsolutno svega, je bio sretan jer je požar preživjela njihova obiteljska Biblija i sef u kojem je bio skriven dijamantni zaručnički prsten koji je Sean nedavno kupio za Kellie. 

VIDI OVO: Biblijski stihovi zaustavili požar u obiteljskoj kući

Ključan trenutak u njihovim životima

Bio je to ključan trenutak u njihovim životima te je Sean odlučio da je vrijeme da postavi najvažnije pitanje. 

„Sve ćemo ovo izdržati kao zaručnici ili više. To je samo kuća. Naša je, ali ćemo imati drugu“, rekao je dok ju je prosio. 

Zaručeni par je sada jako zahvalan susjedu koji ih je nazvao i koji je spasio njihovog psa. Iako je pred njima dug put, oni kažu da će ga prehodati zajedno. 

„Ovo definitivno stavlja život u perspektivu, posebno na kraju večeri kada smo se vozili od našeg doma bez ičega osim odjeće na nama i našeg psa“, rekla je Kellie. 

Zahvaljujemo Bogu što je zaštitio ovaj par i njihovog psa od velike nesreće te im želimo sve najbolje dok grade svoj novi dom i započinju zajednički život.

NAJNOVIJE!