Susan Boyle je sa zborom otpjevala posebnu božićnu pjesmu: Trnci prolaze tijelom čim zapjeva

Susan Boyle se pridružila zboru kako bi otpjevala posebnu božićnu pjesmu. Sve je zadivila svojim anđeoskim glasom!

Kako se Božić približava, sve se ispunjava božićnim pjesmama. No, postoji jedna pjesma koja će vas potpuno opčiniti. Možda se sjećate Susan Boyle iz emisije „Britain’s Got Talent“.

Kada je raskuštrana žena u srednjim godinama stala na pozornicu, suci, uključujući vrlo kritičnog Simona Cowella, nisu znali što očekivati. No svi su uskoro ostali šokirani.

Susan je imala glas anđela. Naučila ih je da ne trebaju suditi knjigu po koricama.

Susan je oduševljavala publiku svojim glasom od trena kada je prvi put stala na pozornicu u emisiji. Njezin prvi album je neopisivo popularan. Nije razočarala ni sa svojom verzijom popularne božićne pjesme „Away in a Manger“ (U jaslicama) koja je izašla na njezinom drugom albumu „Gift“ (Dar).

Snika zaslona: YouTube

VIDI OVO: Hrvatske božićne pjesme: 10 najljepših za uživanje u radosti Božića

Vjera je nešto što je duboko ukorijenjeno u Susaninom srcu. U intervjuu je rekla da je vjera velik dio njezina života od kada je kao dijete bila u crkvenom zboru.

Rekla je: „Vjera mi je vrlo važna. Ona mi pomaže u trenutcima sumnje u sebe te mi pomaže razumjeti da je ovaj dar moje karijere, koja je počela kasnije u životu, zapravo dar odozgo. Religija mi je vrlo važna te redovno idem u crkvu. Kada sam bila dijete išla sam u crkvu s roditeljima te sam pjevala u zboru. Vjera me usmjerava u životu te me jako usrećuje.“

U priloženoj snimci možemo vidjeti da se mnogo ljudi okupilo na paljenju svjetala na božićnom drvcu u New Yorku. Iako to nije religiozan događaj, ima u njemu nešto vrlo posebno.

Izvedba je počela s praskom. Dječji je zbor zapjevao uvodne stihove, a kada im se pridružila Susan, postalo je jasno da drži sve konce u rukama. Ne biste vjerovali da ima tako predivan glas.

Trnci prolaze tijelom čim zapjeva. Čak i ako niste fan božićne glazbe, njezin glas će vas zadiviti.