Svećenik navodno snimio Gospin kip koji plače

Brazilski svećenik Edmilson José Zanin snimio je prije nekoliko tjedana video na kojem se navodno vidi kako Gospin kip plače, piše ChurchPop.

Kip Gospe od Meda stigao je u crkvu Svetog Josipa i svete Terezije Akvilske gdje je mons. Edmilson José Zanin snimio ovaj video.

Brazilski televizijski program Padre em Missão s kanala TV Evangelizar prvi je put ispričao priču o ovoj Gospi 1993. godine.

Vlasnica kipa Lilian Aparecida duboko je odana Gospi Fatimskoj i molila je krunicu, osobito 13. u mjesecu. Posjedovala je mali kip pred kojim se molila, ali jednog dana se razbio.

13. svibnja 1993. Lilian je primijetila da je njezin novi kip mokar i da plače. Odmah ga je obrisala, ali suze su i dalje padale. Kad su stigli njezini pratitelji u molitvi krunice, također su svjedočili tom događaju.

Ubrzo nakon toga slika je prenesena u gradsku crkvu i odjednom je počela plakati sol. 22. svibnja 1993. sol se pretvorila u med. Od tada je kip postao poznat kao Gospa od meda.

Hoje (03/10/2021) em ÁGUAS DE SANTA BÁRBARA NOSSA SENHORA ESTÁ CHORANDO MUITO MEL E AZEITE. Qué lindo sinal de Deus através de nossa querida mãezinha. Deus seja louvado.

Objavljuje Mons Edmilson José ZaninNedjelja, 3. listopada 2021.

Svećenik Reginaldo Manzotti intervjuirao je oca Oscara Donizetea Clementea iz biskupije São José do Rio Preto, koji je izjavio da su znanstvenici nekoliko puta analizirali elemente i pronašli vodu, sol, ulje i med, piše Međugorje Info.

Od tada je Gospa od Meda (iako Crkva nije dala službene objave) posjetila različite župe diljem Brazila.

Mnogi ljudi se danas povode za ovakvim fenomenima i čudima “kipova i ikona koji plaču”, ne znajući, ili ne želeći znati, da je njihovo štovanje veliki grijeh idolopoklonstva protivan Bibliji. Za mnoge od tih “suza” postoje i znanstvena objašnjenja.

Možemo biti zahvalni za svakog sveca ili osobu koju je Bog upotrijebio za određenu svrhu, no ne dopustivo je iskazivati im štovanje u bilo kojem obliku. Ono samo i isključivo pripada Bogu!

NAJNOVIJE!