Tata je upitao kćerku ”Gdje ti je brat?”, njezin odgovor je oduševio mnoge

Kada tata uoči školski bus i pita svoju kćerku: “Gdje ti je brat? Gdje je on?”, ona brzo počne gledati okolo pokušavajući ga naći.

Kada roditelji dobiju još jedno dijete, često se pitaju kako će nova beba biti prihvaćena. Neka djeca se odlično uklope sa svojim starijim bratom ili sestrom.

Ova mala djevojčica voli svog starijeg brata, njenog zaštitnika. Kako se bučni, žuti, školski bus približava stanici, tata i mlađa sestra sjede u autu i čekaju njezinog brata.

Vani pada snijeg i hladno je, ali u njihovom vozilu je toplo. Kada tata uoči školski bus i pita svoju kćerku, “Gdje ti je brat? Gdje je on?”, ona brzo počne gledati okolo pokušavajući ga naći. Kada ga konačno ugleda, počne vrištati od sreće. Tata pusti pjesmu kada ugleda njenu reakciju, a ona se ne može prestati hihotati.

Snimka zaslona: YouTube

Njeni glasovi su puni entuzijazma jer će konačno biti sa bratom. Iako njega nije bilo jako kratko, dok je bio u školi, njoj je to izgledalo kao vječnost. Toliko je sretna i uzbuđena što će vidjeti brata.

Brzo otrči do vrata suvozača i na sekundu se nasloni na njih, znajući da će njen brat doći s te strane. Možete čak čuti i kako se tata smije zajedno sa njom. Zaista je preslatka mala princezica.

Srećom, tata je snimio ovaj video kako djevojčica dočekuje svog brata, a vjerujemo da se ni vi nećete prestati smijati nakon što ga vidite.

NAJNOVIJE!