Ukrajinka je čekala blizance, a jedna vijest o suprugu je sve promijenila

Trudna Ukrajinka je rodila blizance kada je dobila tragičnu vijest da joj je suprug poginuo od strane ruskog snajperista.

Novinarka Sky Newsa iz Ukrajine donosi priču o Viktoriji koja je dan nakon što je ostala bez supruga rodila blizance.

Bogdan Nazarenko, 35-godišnji ukrajinski granični policajac, ubijen je 14. ožujka. Ubio ga je ruski snajperist, piše Sky News.

Obitelj i prijatelji pokušali su zaštititi Viktoriju od te vijesti, zabrinuti zbog utjecaja koje bi to moglo imati na nju dok je u visokom stupnju trudnoće.

Dobila je trudove nakon što je saznala da joj je poginuo muž

Da joj je poginuo suprug, saznala je skoro tri tjedna kasnije. Tada je on već bio pokopan. Čim su joj rekli da je njen muž ubijen, počeli su joj trudovi.

Dan kasnije 34-godišnja Viktoria, koja je bila u 35. tjednu trudnoće, rodila je blizance.

“To je sve što mi je ostalo od njega – moje bebe i moja sjećanja, koja nikada neće biti izbrisana”, rekla je mlada udovica, a suze su joj tekle niz lice. Otkrila je novinarki da su ona i suprug osam godina pokušavali dobiti dijete.

“Vijest o smrti supruga sam čula 3. travnja, a rodila sam 4. travnja”, rekla je za Sky News, sjedeći pored krevetića, gdje su spavale njezine bebe koje još nemaju ni mjesec dana.

Obitelj za sada živi s Bogdanovim roditeljima u malom stanu u sjevernom gradu Nižinu. Njezina majka i Bogdanov otac čine sve što mogu da joj pomognu.