Starija sestra je uzela bebu u svoje naručje, a trenutke koje je doživjela se riječima ne mogu opisati. Mama je uzela kameru i sve zabilježila.

Bebe imaju moć trenutno nam uljepšati dan baš poput ove malene 7-mjesečne bebe koja se blistavo smiješi svojoj starijoj sestri.

Ovo je jedan od najslađih videa na društvenim mrežama i savršeno prikazuje bit sestrinstva.

Starija sestra sigurno drži obiteljsku bebu u naručju, a malena je s ljubavlju gleda i divi joj se.

Starije sestre vole biti glavne i zaštitnički nastrojene prema mlađima, a ova je starija sestra također vrlo brižna prema najnovijem članu obitelji – svojoj mlađoj sestri.

Sestrica je sva ušuškana u naručju svoje starije sestre, a zatim poljubi bebu u nosić, natjeravši je da se priljubi na njezinim grudima.

Ovaj je video objavila Krys Kemp na TikToku i posvuda plijeni oči zbog svoje slatkoće.

@iamkrysk

My ❤️

♬ Married Life (From “Up”) – Sergy el Som

VIDI OVO: Citati o sestrama: 30 najljepših citata i izreka o sestri

Kakvu divnu vezu ljubavi dijele ovo dvoje braće i sestara i oni su prekrasan primjer svoj braći i sestrama vani da uvijek budu puni ljubavi, ljubazni jedni prema drugima i da jedno drugome pomažu u životu.

Braći i sestrama nije uvijek lako dijeliti tako sjajan odnos pun ljubavi u životu, ali trebali bismo nastojati slijediti Kristov primjer u našem životu i uvijek hodati u ljubavi jedni prema drugima.

Isus Krist je rekao da su svi oni koji vrše Njegovu volju Njegova braća i sestre, pa je svaki vjernik naš brat i sestra u Kristu.

“Tko ljubi brata svojega, u svjetlosti ostaje i sablazni u njemu nema.” (1. Ivanova 2,10)