8 godina im je vjeverica kucala na prozor da bi im nešto pokazala

Vjeverica je godinama kucala na prozor obitelji kako bi im nešto pokazala. Sjedila bi i kraj vrata u iščekivanju da neko dođe i primijeti je.

Kada su Brantly Harrison i njegova obitelj pomogli odgojiti malenu bebu vjevericu nakon što ju je napala sova, nisu znali da će s njom razviti takvu vezu.

Malena vjeverica je imala samo četiri tjedna kada ju je obitelj Harrison pronašla 2009. godine, blizu njihove kuće u Južnoj Karolini.

Nazvali su je Bella, hranili je i držali na sigurnom. Htjeli su je pustiti u divljinu kada se potpuno oporavi. Kako je vjeverica divlja životinja, nisu se nadali da će je ikada više vidjeti, no bili su potpuno u krivu.

Punih osam godina Bella je dolazila do njihove kuće, skočila bi na prozor i gledala kada će je netko ugledati. Sjedila bi i kraj vrata u iščekivanju da neko dođe i primijeti je. Izgledalo je kao da ih ona smatra svojom obitelji i bila je skroz opuštena u njihovoj blizini.

Kada bi sjeli u vrt, ona bi došla i družila se s njima. Jednog dana Bella je došla ponovo u posjetu s ozlijeđenom nogom. Znala je da će joj obitelj pomoći i pobrinuti se za nju, što su oni, naravno, i napravili.

Kad je počela s terapijom i kad su antibiotici počeli djelovati, obitelj je doživjela iznenađenje. Naime, u Bellinom kavezu su se nalazile tri bebe vjeverice koje je okotila za vrijeme rehabilitacije.

Kao što je znala da će pomoći njoj, tako je Bella bila uvjerena da će pomoći i njenim bebama.