Židovski znanstvenik došao do velikog otkrića: Isus je Mesija!

Židovski znanstvenik, doktor James Tour, jedan je od 50 najutjecajnijih umova na svijetu te je dobitnik Nobelove nagrade. On vjeruje da je Isus Mesija.

Govorio je na svakom većem sveučilištu u Americi, objavio preko 650 istraživačkih radova, proglašen je „znanstvenikom godine“ te je zaslužan za preko 120 patenata. No, više od svega toga, Tour je Židov koji vjeruje da je Isus Mesija. 

Odrastao je u obitelji koja je snažno vjerovala da Isus nije Mesija. Čak se sjeća što je njegova majka uvijek govorila o Isusu: 

„Ne krivim ih što su ubili Isusa nakon stvari koje je rekao. Tko je On da se protivi tim religioznim vođama koji su posvetili živote pomaganju ljudima? I da im kaže da ne vrijede. Tako je On; taj čovjek u 30-ima, da nešto kaže tim učenjacima? Dobio je što je zaslužio“.

VIDI OVO: JUDAIZAM: Što ustvari vjeruju Židovi?

Njegova obitelj i rođaci su bili vrlo nezadovoljni kada su saznali da je on prihvatio i pozvao Isusa u svoj život. Stalno su ga ispitivali i sumnjali u njegovu odluku! Njegova majka, kao vrlo uporna osoba, je čak odlučila proučiti cijelu Bibliju. 

A tada je i sama nešto otkrila. 

NAJNOVIJE!