Žiri je zbunila djevojčica koja je na pozornicu izašla s plišanom igračkom – do kraja nastupa bila je u suzama

Žiri je zbunila djevojčica koja je imala plišanu igračku s kojom je izašla na pozornicu. No, ono što je učinila ih je rastopilo. 

Izaći na pozornicu showa America’s Got Talent zastrašujuće je i za odraslu osobu  – a zamislite kada je riječ o dvanaestogodišnjoj djevojčici.

Upravo je to napravila Darci Lynne, a njezina je točka privukla ljude do ekrana te su ju podržavali i navijali tijekom nastupa.

Nevjerojatna sposobnost ove djevojke nešto je u čemu se mnogi od nas ne bi ni pokušali okušati.

Sa svojim „lutkom“ pokraj nje, Darci je samouvjereno stala na pozornicu emisije America’s Got Talent. No, nedugo nakon što ju je Simon počeo ispitivati o njezinom nastupu, onda se počinje smijuljiti.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Uskoro je smirila svoje uzbuđenje te se pripremila demonstrirati svoju trbuhozborsku točku. Ne samo da je uspjela izvesti da njezin pomagač zec progovori, nego je čak i zapjevao glasom anđela.

Suci su zapanjeni njezinom točkom, te je čak zaradila i stojeću ovaciju od cijelog sudskog panela. No, Mel B se činila impresiranijom od ostalih sudaca.

Mel B

Nakon što je pohvalila Darcinu ljubav prema trbuhozborstvu, Mel B je pružila ruku preko stola i napravila nešto zbog čega je djevojka počela plakati.

Pogledajte Darcinu rutinu u priloženom video. Njezin će talent zasigurno održati trbuhozborstvo živim.