Vidjela je modricu na nozi svoje kćeri, nije ni slutila opasnost

Majka je vidjela modricu na nozi svoje kćeri, nije ni slutila opasnost koja je bila u pitanju. Liječnik je shvatio da je riječ o ugrizu crne udovice koji može biti smrtonosan.

Ljudi imaju naviku misliti da su dobili neku ozbiljnu bolest čim ih uhvati prehlada. No, u ovom slučaju, modrica na djevojčici Kailyn značila je ostvarenje najgorih noćnih mora njezine majke.

Kada je riječ o malenoj djeci, sasvim je normalno da imaju pokoju plavicu jer se neprestano udaraju i padaju dok uče navigirati svijetom.

Jednog dana, petogodišnja Kailyn se igrala u vrtu. Kada je došla u kući, počela se žaliti svojoj mami, Kristine, da ju traperice bole.

Majka je primijetila modricu na kćerkinoj nozi

Najprije, Kristine nije mislila da je riječ o nečemu ozbiljnom. No tu večer, kada je presvlačila svoju kćer, primijetila je modricu na stražnjem dijelu Kailyne noge.

Kristine ju je pitala gdje je pala, ali joj kćer nije davala odgovor. No, budući da su modrice česte kod djece, Kristine je na to i zaboravila.

Tijekom noći joj je u suzama došla Kailyn govoreći da ju jako boli noga. Kristine je primijetila da se modrica pogoršala. No, Kristine nije željela paničariti kao što to mnoge majke čine te je odlučila pustiti Kailyn da spava s njom u krevetu.

Sljedeći dan su nazvali Kristine da dođe pokupiti svoju kćer iz vrtića, modrica joj je jako povećala.

Kristine ju je odmah odvela u bolnicu. Govorila joj je da će sve biti u redu, ali je iznutra paničarila.

Bio je to ugriz pauka

U bolnici su liječnici utvrdili da je ta modrica nešto potpuno drugačije. Bio je to ugriz pauka. Nisu mogli biti sigurni o kojoj se vrsti radi te su bila potrebna dodatna testiranja.

Kailyn je dobila antibiotike koji trebaju pomoći s infekcijom. No u jutro se ugriz pogoršao, a Kailyn se počela žaliti na bol.

Odmah su otišli u bolnicu, a Kailyn je dobila infuziju i još jače antibiotike.

Vratile su se kući te se činilo da joj se stanje poboljšava. Tijekom sljedećih nekoliko dana se gotovo potpuno oporavila. No, ugriz je postajao sve crveniji.

Foto: Flickr

Kristine se ponovno vratila u bolnicu sa svojom kćeri gdje je usmjerena na specijalista za zarazne bolesti. On je shvatio da je riječ o ugrizu crne udovice koji može biti smrtonosan.

Specijalist je bio šokiran jer na njihovom području nije bilo crnih udovica.

No, Kailyn na svu sreću nije bila u smrtnoj opasnosti jer su antibiotici uklonili otrov, samo što je ugriz jako loše izgledao.

Nakon nekog vremena je i on zacijelio, a Kailyn se mogla vratiti igranju sa svojim prijateljima.

No jedno je sigurno: Kristine više nikada neće ignorirati ništa vezano za njezinu djecu.