Glumac Kelsey Grammer: “Pronašao sam veliki mir u svojoj vjeri i u Isusu!”

Glumac Kelsey Grammer (68) igra pastora u novom filmu “Jesus Revolution” koji se temelji na vjeri kaže da je pronašao mir u vjeri i u Isusu

Poznati glumac je otvoreno govorio o tome kako se njegov odnos s religijom mijenjao tijekom njegovog života.

“Imao sam uspone i padove”, priznala je zvijezda “Frasiera” za USA Today. “Imao sam neka tragična vremena”.

Nastavio je: “Borio sam se s njima i pronašao način da ih prebrodim: ponekad odbacujući vjeru, ponekad čak i Boga, u razdoblju kad sam bio prilično ljut zbog toga, kao, ‘Gdje si bio?’ Ta vrsta stvari”.

“No pomirio sam se s tim i pronašao veliki mir u svojoj vjeri i u Isusu. To nije neozbiljno – Isus je napravio promjenu u mom životu. To nije nešto za što ću se ispričati.”

Neočekivani uspjeh filma “Jesus Revolution”

U “Jesus Revolution”, Grammer portretira pastora Chucka Smitha koji se sprijateljuje s hipi propovjednikom Lonniejem Frisbeejem (Jonathan Roumie) početkom sedamdesetih godina.

Smith poziva Frisbeeja i njegove sljedbenike u svoju tradicionalnu crkvu u južnoj Kaliforniji što izaziva ogorčenje kod njegove starije zajednice. Zajedno vode duhovni pokret koji privlači tisuće novih sljedbenika, uključujući budućeg evangeličkog pastora i autora Grega Laurija (Joel Courtney).

“Jesus Revolution” je bio iznenađujući hit na blagajnama, udvostručivši procjene industrije kada je premijerno prikazan prošlog vikenda. Od filma su očekivali zaradu oko 6 ili 7 milijuna dolara, ali zaradio je više od 15 milijuna dolara od početka prikazivanja.

NAJNOVIJE!