Alan Hržica je podijelio dirljivu poruku koju svi očevi trebaju pročitati

Alan Hržica, pjevač duhovne glazbe, na svom Facebook profilu je s pratiteljima podijelio dirljivu poruku koju svi očevi trebaju pročitati, a u nastavku je prenosimo u cijelosti:

“Ovih dana puno razmišljam o očinstvu. Dva nedavna slučaja su me baš zamislila – sinovi poznatih zvijezda umrli su od ovisnosti u relativno mladoj dobi. Analizirajući njihove živote, primijetio sam da su ih se njihovi očevi ODREKLI.

Dragi moji muški prijatelji, ljubite svoju djecu i čuvajte ih kao oči u glavi.

Bili su odgojeni od strane baka i djedova, ali su bili uskraćeni za očinsku ljubav. Njihovi životi su završili u tami, tražeći ljubav na pogrešan način kroz droge, promiskuitet i povezanost s kriminalom.

U toj priči, obje strane su izgubile, ali nažalost, toga očevi nisu bili svjesni do kraja života te djece. Ono što su ta djeca mogla pružiti nesebičnim zagrljajima i srcima punih ljubavi ne može zamijeniti ni posao, novac, moć ni bilo koja vrsta užitka. S druge strane, ono što očinska ljubav može učiniti – zaštita, zagrljaji, odgoj, čvrstoća, i tatina nježnost – ni jedna droga, porok ili bilo što drugo ne može nadomjestiti.

Samo Bog u svojoj očinskoj ulozi može ispuniti tu prazninu, zacijeliti i nadoknaditi sve izgubljeno.

Dragi moji muški prijatelji, ljubite svoju djecu i čuvajte ih kao oči u glavi. Savjete i mudrost o tome kako i na koji način tražite od našeg Oca na nebesima.”

NAJNOVIJE!

Gdje je Isus pokopan

Gdje je Isus pokopan?

Poncije Pilat

Tko je bio Poncije Pilat?