NaslovnicaVijestiAlan Hržica je podijelio dirljivu poruku koju svi očevi trebaju pročitati

Alan Hržica je podijelio dirljivu poruku koju svi očevi trebaju pročitati

Alan Hržica, pjevač duhovne glazbe, na svom Facebook profilu je s pratiteljima podijelio dirljivu poruku koju svi očevi trebaju pročitati, a u nastavku je prenosimo u cijelosti:

“Ovih dana puno razmišljam o očinstvu. Dva nedavna slučaja su me baš zamislila – sinovi poznatih zvijezda umrli su od ovisnosti u relativno mladoj dobi. Analizirajući njihove živote, primijetio sam da su ih se njihovi očevi ODREKLI.

Dragi moji muški prijatelji, ljubite svoju djecu i čuvajte ih kao oči u glavi.

Bili su odgojeni od strane baka i djedova, ali su bili uskraćeni za očinsku ljubav. Njihovi životi su završili u tami, tražeći ljubav na pogrešan način kroz droge, promiskuitet i povezanost s kriminalom.

U toj priči, obje strane su izgubile, ali nažalost, toga očevi nisu bili svjesni do kraja života te djece. Ono što su ta djeca mogla pružiti nesebičnim zagrljajima i srcima punih ljubavi ne može zamijeniti ni posao, novac, moć ni bilo koja vrsta užitka. S druge strane, ono što očinska ljubav može učiniti – zaštita, zagrljaji, odgoj, čvrstoća, i tatina nježnost – ni jedna droga, porok ili bilo što drugo ne može nadomjestiti.

Samo Bog u svojoj očinskoj ulozi može ispuniti tu prazninu, zacijeliti i nadoknaditi sve izgubljeno.

Dragi moji muški prijatelji, ljubite svoju djecu i čuvajte ih kao oči u glavi. Savjete i mudrost o tome kako i na koji način tražite od našeg Oca na nebesima.”