Jim Caviezel dolazi u Hrvatsku: “Nakon Pasije nisam mogao dobiti posao”

Glumac Jim Cavizel 27. svibnja 2023. dolazi u Hrvatsku na koncert “Progledaj srcem”, na kojem će podijeliti svoje svjedočanstvo o vjeri u Boga.

Tijekom nedavnog intervjua s bivšim savjetnikom američkog predsjednika Steveom Bannonom, poznati kršćanski glumac Jim Caviezel optužio je globalnu duboku državu za suradnju s glavnim medijima kako bi prikrili svoju umiješanost u trgovinu djecom.

Prošlog tjedna, u podcastu War Room, Caviezel je izjavio: “Otok Epstein nije jedini otok na kojem se događa… trgovina djecom.” On je primijetio da svaki put kad bi se pojavila priča o trgovini ljudima, bez obzira na temu, ona bi nestala sljedeći dan.

Caviezel je posebno govorio o Jeffreyu Epsteinu, dugogodišnjem seksualnom predatoru maloljetnika. Epstein je bio povezan s elitnim društvom, uključujući Trumpa, Clintone, britanskog princa Andrewa te mnoge druge moćnike i bogataše. Priča o njegovim zlodjelima na otoku na kojem je navodno izvodio te zločine nije dugo ostala tajna.

Jim Caviezel je najpoznatiji po ulogama u kršćanskim filmovima

Jim Caviezel, poznat po svojim ulogama u filmovima poput “Pasija” i “Grof Monte Cristo”, dolazi u Hrvatsku. On također razotkriva gnusnu trgovinu djecom među elitom.

Caviezel je 54-godišnji glumac koji je postao poznat po svojim snažnim i angažiranim nastupima. U filmu “Pavao, Kristov apostol” glumio je svetog Luku, a reprizirat će svoju ulogu Spasitelja čovječanstva u nadolazećem filmu “The Passion of the Christ: Resurrection” ili Pasija 2: Uskrsnuće redatelja Mela Gibsona, koji se očekuje 2024. godine.

Kroz svoje javne nastupe posljednjih godina, Caviezel se nije ustručavao otkrivati političku i kulturnu korupciju. Kao rezultat toga, korporativni mediji su ga kolektivno proglasili “desničarom i teoretičarem zavjere”.

Caviezel je istaknuo Bannonu: “Nakon filma ‘Pasija’, nisam mogao dobiti posao. Studiji me nisu željeli angažirati. Ali vidite, središnje banke kontroliraju sve njih.”

Jim Caviezel dolazi u Hrvatsku 27. svibnja na događaj “Progledaj srcem”, gdje će podijeliti svoje snažno svjedočanstvo o vjeri u Boga s tisućama ljudi.

NAJNOVIJE!